Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Julekalender var 1

Fifty Shades of Grey Julekalender

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vi kan ikke garantere at det blir en hvit jul i år, men med denne erotiske julekalenderen er dere i alle fall garantert at december vil bli Fifty Shades of Grey.

Kalenderen er den perfekte overraskelsen å gi til partneren din, og vil uten tvil krydre førjulstiden. De sexy gavene gir dere uante muligheter for pirrene forspill og fantastiske sexopplevelser. 

Dere får 24 forskjellige erotiske produkter fra den populære og offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen: 6 gaver til henne, 6 gaver til ham, 6 gaver til dere begge som par og 6 gaver til de lidt mer kinky kveldene.

Med Fifty Shades of Grey julekalenderen får dere en god varme i kinnene, så hva venter dere på? Kjøp den og la julelekene begynne.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spennende desember!
Anonymous - 12. dec. 2018
Vi liker julekalenderen veldig godt, og gleder oss like mye hver dag til å åpne luken. For å være ærlig åpner vi av og til to luker. Vi bruker kanskje ikke alle tingene, men vi føler begge at forholdet vårt har blitt mer avslappet takket være kalenderen. Vi snakker mer om sex og har mer sex, noe som var hele poenget med kalenderen for oss. Hadde vært supert med en vanlig månedskalender som man kan ha når det er desember i te, altså hele året! Takk for en flott og gjennomtenkt kalender!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful