Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr

Vannbasert glidemiddel

Når du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med sexleketøy, kan du både oppnå mer nytelse, samtidig som at leketøyet også blir mer behagelig å føre inn. Vannbasert glidemiddel er dessuten enkelt å vaske av etter bruk.

Vannbasert glidemiddel til lek med sexleketøy

Vannbasert glidemiddel er best i test

Hos Sinful legger vi stor vekt på kvaliteten ved alle våre produkter. Med andre ord ville det aldri falle oss inn å selge noe som helst type sexleketøy eller tilbehør som vi ikke selv ville brukt. Derfor stiller vi høye krav til produktene og sørger for at de alltid oppfyller kravene for deres unike funksjon. Det gjelder naturligvis også for de glidemidlene vi selger. Disse produktene er faktisk noe av det viktigste når det kommer til erotisk samvær. Skal du bruke glidemiddelet sammen med et sexleketøy, bør du velge et vannbasert glidemiddel. Lurer du på hvorfor det henger sånn sammen, bør du lese videre her.

For å starte et sted, bør vi poengtere at vannbaserte glidemidler gir like god smøring som alle andre typer glidemidler. På utsiden er de faktisk veldig like, og når man tar dem i nøye øyesyn at man kan få øye på forskjellene. Det er f.eks. kun de vannbaserte variantene som kan brukes sammen med sexleketøy laget av silikon. Silikonleketøy blir nemlig ødelagt om de brukes sammen med silikonbasert glidemiddel. Og her er vannbasert glidemiddel nemlig det eneste som funker.

Er det egentlig naturlig?

Det korte svaret er ja, mer eller mindre. Et vannbasert glidemiddel som i tillegg er både parabene- og parfymefri er det nærmeste du kommer det helt naturlige. Ønsket om å holde det naturlig er også en del av grunnen til at vi også selger økologiske glidemidler. Men uansett hvilken variant du velger av de typene vi selger, kan du være sikker på at de er så rene som mulig. Dette innebærer at de med fordel både kan brukes til forspill og sex. Mange par har begynt å bruke det som en naturlig del av samleie, noe vi heier på. I altfor lang tid har det å dra frem en tube glidemiddel vært noe som var tabubelagt, ja rett og slett usexy. For det betydde vel at man ikke var i stand til å gjøre partneren sin tilstrekkelig våt? Det er heldigvis langt, langt fra sannheten, og en gammeldags holdning. Hos Sinful.no synes vi at glidemiddel er noe av det beste som finnes. Når du handler hos oss kan du derfor velge blant markedets beste vannbaserte glidemidler, eller andre typer om du foretrekker det. Er du usikker på hvilke variant som passer deg best, er du naturligvis alltid velkommen til å ta kontakt med oss. Vår kundeservice vil gledelig hjelpe deg med å finne ut hva du trenger, enten du har tørre slimhinner, opplever gjentagne soppinfeksjoner eller har allergi overfor noe.

Bruk det til analsex

Mange tror at analsex krever en helt annen type smøring. Og jo, det kan selvfølgelig være en god idé å velge en tykkere og mindre flytende variant, men du kan faktisk også bare bruke et helt vanlig vannbasert glidemiddel. Det viktigste er at du bruker et glidemiddel, for ellers kan det bli en smertefull opplevelse. Og lurer du på hvor mye, er tommelfingerregelen at det sjeldent kan bli for mye. Så ta heller på litt for mye enn litt for lite. Og spør du oss, foretrekker vi faktisk vannbasert glidemiddel til anale leker, fordi du da også kan bruke kondom uten å tenke på at glidemiddelet du har valgt vil forstyrre sikkerheten.

Foretrekker dere oralsex, kan dere velge en smakssatt variant for å sette prikken over i’en på opplevelsen. Det finnes vannbaserte glidemidler med alle slags smaker, alt fra musserende jordbærvin, til saltkaramell og tiramisu. De fungerer akkurat sånn som de nøytrale, og er akkuart like sikre i bruk, både hva anngår hudvennlighet og i kombinasjon med sexleketøyet. De egner seg fantastisk til oralssex, og kan med fordel også spres ut over resten av kroppen også. Prøv f.eks. å smøre ulike smaksvarianter på ulike steder på kroppen, og la partneren gå på en smaksrik oppdagelsesferd. God fornøyelse.

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful