TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr

Renseprodukter til sexleketøy

Hygiene er svært viktig når det kommer til intime områder på kroppen din. Derfor er det viktig at du alltid renser sexleketøyet ditt godt etter bruk. Her på siden finner du renseprodukter til sexleketøy og annet renseutstyr til både deg og leketøyet ditt, slik som analrensere og analdusj til bruk før analsex.

Renseprodukter til sexleketøy - beskytter både deg og leketøyet

Både før og etter

For de fleste sier det seg selv at det er en god idé å vaske sexleketøyet etter bruk. Det er kanskje smurt inn i glidekrem, eller vært på besøk både her og der i kampens hete. For å opprettholde en god hygiene, og få drept de bakteriene som potensielt befinner seg på leketøyet, er det viktig å vaske det godt og grundig. Til dette formålet kan det være lurt å benytte en sexleketøysrens.

Det finnes mange forskjellige renseprodukter til sexleketøy på markedet. Noen sexleketøysrenser har antibakterielle ingredienser og virker litt på samme måte som en antibac gel vi kjenner fra den vi bruker til hendene når vi ikke er i nærheten av såpe og vann. Andre ligner mer en såpe som du sprayer på, lar virke og skyller av igjen. Les alltid på produktet eller på pakningsvedlegget hvordan du bruker de forskjellige produktene.

Men de færreste er kanskje like nøye med å få vasket de nyinnkjøpte produktene før de tas i bruk. Kan det være så farlig da? Er det ikke helt nytt og rent? Det kan hende du er heldig, og at det ikke skjer noe ved at du springer over å vaske det nye leketøyet ditt før bruk. Men det kan finnes rester fra produksjonen som den følsomme huden og slimhinnene i underlivet ikke har så godt av. Så for å være på den sikre side, anbefaler vi alltid at du bruker renseprodukter til sexleketøy før du går i gang med leken.

Hvilke renseprodukter til sexleketøy skal jeg bruke?

Sexleketøy produseres i mange forskjellige materialer, alt fra plast og silikon til glass og tre. Og før du går i gang med å vaske ditt nye bekjentskap, er det viktig å vite hvordan du skal behandle akkurat det materialet ditt nye leketøy er laget av.

Noen materialer kan tåle både å bli kokt, vasket med en klatt zalo eller til og med å bli vasket i oppvaskmaskinen, og krever slett ikke spesielle renseprodukter til sexleketøy. Andre materialer er mer sarte, og krever et renseprodukt til sexleketøy som er utviklet til nettopp dette. I tillegg er det forskjell på hvordan man behandler produktene etter vask. Spesielt sexleketøy laget av silikon kan bli litt ullent i overflaten om du tørker det med et loete håndkle, og har det bedre med å få lufttørke. Til andre produkter, som f.eks. Fleshlights, anbefales det å etterbehandle produktet med et pulver som du drysser på etter rengjøring, slik at du bevarer den myke overflaten og vedlikeholder den best mulig.

Sist men ikke minst er det en god idé å oppbevare sexleketøyet i en eske eller pose, slik at de forskjellige lekene ikke kommer i kontakt med hverandre. Silikon er f.eks. et materiale som kan reagere på andre silikonmaterialer, og dermed bli beskadiget om de ligger for tett i en samlet boks. Ofte følger det med en oppbevaringspose når du kjøper nytt leketøy, så gjør det til en vane å pakke det ned igjen i denne når du er ferdig med å leke og vaske det med et renseprodukt til sexleketøy.

Sikre din egen hygiene

I denne kategorien med renseprodukter til sexleketøy finner du også hygieneprodukter som er til deg og din kropp. Mange liker å være helt sikre på at de er 100% rene før de går i gang med anale fornøyelser, og til dette formålet finnes både dusjhoder du skrur på ditt eget blandebatteri, og egne analdusjer som fylles med vann som deretter sprøytes opp i anus. Du kan finne flere hygieneartikler for analrens under våre kategorier for analsex. Det skal dog nevnes at det for de fleste er nok å vaske seg baktil med en klut før de går i gang, siden det sjeldent står avfallsprodukter i endetarmen med mindre du kjenner på trangen til å gå på do. Men for mange er det en hjelp til å kunne slappe helt av under analsex når de vet at de har gjort et godt og grundig forarbeid. Og som kjent er avslapning et av nøkkelordene når det kommer til suksessfull analsex.

En annen ting du kan finne i denne kategorien for renseprodukter til sexleketøy, er tusjfjerner. Noen fetishistiske fantasileker går ut på å tagge partnerens kropp med mer eller mindre hyggelige ord, noe som kan være ekstremt frekt når man er midt i leken. Men det kan også være greit å vite at man kan få vekk tusjen etterpå, slik at man slipper å dra på jobb dagen etterpå med forskjellige strektegninger i panna. Til dette formålet kan du vaske tavlen ren med en praktisk spray som fjerner de avslørende ordene fra slavens kropp når leken er slutt.

Med alle disse renseproduktene til sexleketøy er det altså ingen unnskyldning for ikke å nyte alskens utskeiende og deilig lek, vel vitende at man uten problemer kan rengjøre både seg selv og sexleketøyet etterpå. God fornøyelse.

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful