Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Klitorisgelé var 1

Fifty Shades of Grey Klitorisgelé

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Klitorisgelé er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak den populære erotiske trilogien.   Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé er utviklet spesielt for kvinner som vil ha en enda større nytelse ved sololek, forspill og sex. Geléen hjelper deg med å oppnå bedre blodgjennemstrømning slik at følsomheten forsterkes.   Slik bruker du Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé: Dosér en liten mengde gelé på en finger og smør den forsiktig på klitoris. Bruk fingeren til å fordele geléen og gni den godt inn. Etter et par minutter vil du kunne merke en prikkende og kriblende følelse på og rundt klitoris. Berøringer på det innsmurte område vil nå enda bedre kunne merkes. Fifty Shades of Grey Klitoris Gelé kan både brukes alene, sammen med en partner og sammen med sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Pirrende!
Snowrose - 1. jan. 2019
Veldig bra produkt, pirrer, varmer og blir bare bedre når det blandes inn med dine egne safter. Eneste downsiden er vel egentlig produktets beholder da plasten er for hard til å lett kunne få ut bare litt, pleier selv å skru av hele toppen å helle ut litt men da kan det fort bli litt for mye. Burde lages en mykere flaske så man lett kan skvise ut en liten mengde, da det er alt som trengs. Sidennote: produktet smaker ikke godt så best til bruk der du ikke har tenkt til å gå ned på personen mens eller etter produktet har blitt brukt.
For en forskjell.
Totenjinta - 3. sep. 2017
Altså. Har en womaniser fra før som gjør jobben sin plettfritt på kort tid. Men tenkte at denne kanskje kunne hjelpe til på andre leker. Denne funker som bare det. Med kun Womanizeren i tillegg nådde jeg nye høyder flere ganger
Veldig bra
Anonymous - 7. nov. 2017
Jeg anbefaler alle jenter å prøve den, enten alene eller med en partner. Den er veldig fin å bruke, den øker følelsen mye, du kjenner en fin prikkende følelse, så du trenger ikke å røre mye før du er nær ved å komme. må absolutt prøves igjen og igjen og igjen :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
må prøves igjen og igjen
Anonymous - 7. nov. 2017
Gir en fin og prikkende følelse, så det hele føles veldig deilig. gir akkurat det lille ekstra så det skal ikke mye til for å komme. det er ikke siste gang den blir brukt :) Jeg anbefaler alle jenter å prøve den, enten alene eller med en partner
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Stor skuffelse
Anonymous - 6. apr. 2018
Lever ikke opp til forventningene mine i det hele tatt, det føles som å bruke en mild form for tigerbalsam. Det prikker litt og føles kjølig, men ellers er det ikke noe å rope hurra for. Den er også veldig vanskelig å få ut av tuben.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Mega fint
Anonymous - 4. jun. 2019
Det er flott, jeg anbefaler at alle jenter prøver det, du vil ikke angre på det hvis du kjøper Fifty Shades of Grey klitorisgel.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Må prøves
Anonymous - 1. oct. 2015
Jeg har brukt Fifty Shades of Grey klitorisgel ved flere anledninger og jeg anbefaler alle jenter på det sterkeste å prøve den, enten alene, med en partner, eller hvis du synes en kjapp "handjob" er midt i blinken :) Den øker følelsen mange ganger, påfør en enkelt dråpe på klitoris og bare et lite område rundt den, og mens du finner frem en dildo eller et vibratoregg, virker gelen raskt, en kilende varme sprer seg, og nå er det bare veldig deilig å ta på seg selv eller få partneren din til å vekke deg. Sammen med et vibratoregg og en vibrator på klitoris vil du eksplodere raskt og voldsomt, og sverger på at det ikke er siste gang du bruker klitorisgelen, tro meg ;) Jane
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful