Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fifty Shades of Grey Red Room Collection Ancle Cuffs var 1

Oversikt

Skap ditt eget "Red Room"-scene med disse offisielle Fifty Shades of Grey "Red Room Collection" Ancle Cuffs. De er laget for dere som kun vil ha det bedste innenfor S/M-sexleketøy. Ankelmansjettene er svært sterke, elegante og føles akkurat like lekre som de ser ut. Lærfôret smyger seg inntil huden og de solide messinglåsene er designet til å holde et fast grep rundt de fikserte anklene. Den medfølgende kjeden med karabinkroker kan spennes fast mellom mansjettene etter behov. Red Room-mansjettene kan justeres fra 14 til 24 cm i omkrets, så de passer de aller fleste. En erotisk gaveidé til alle som er fan av bøkene og filmen. Red Room bondage-kolleksjonen er en Limited Edition-serie og finnes derfor kun i begrenset opplag. Red Room er skapt av det offisielle sexleketøysmerket Fifty Shades of Grey og godkjent av forfatteren E. L. James.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
De er superkomfortable. Skinnet er mykt og putene på innsiden gjør at de aldri gjør vondt, men de sitter likevel godt. De er vakre, kvalitetsbevisste og vel verdt pengene. Kjæresten min og jeg elsker å bruke dem! Jeg vil anbefale dem til alle. Vi har dem til både hender og føtter, og det er virkelig en god investering. Vi har hele Red Room-kolleksjonen, og den er fantastisk. Den kommer i poser, som vist på bildet. Og du vet alltid at det kommer til å bli en superkinky kveld når en av posene trekkes ut. FANTASTISK produkt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fifty Shades of Grey Red Room Collection Ancle Cuffs

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful