Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag var 1

Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Lag deres egen pirrende "Red Room" scene, med den offisielle Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag. Opplev pirrende og intense lek, samtidig som duften av ekte skinn brer seg i rommet. "My heart starts pounding. This is it. I'm really going to do this. My inner goddess is spinning like a world-class ballerina, pirouette after pirouette. He opens the door to his playroom, standing back for me to walk through, and I am once more in the Red Room." - Anastasia, Fifty Shades of Grey. Mouth Gagen er håndlaget i det deiligste kvalitetsskinnet og den ligger perfekt i munnen. En gag er et av de mere avanserte SM produktene på markedet og er perfekt til dere som har erfaring med SM lek. Fifty Shades of Grey Red Room Collection Mouth Gag kan justeres til 9 forskjellige størrelser og passer til de fleste. Man kan lage flere huller i skinnet, hvis den føles for liten eller for stor. Gag'en leveres i en flott rustikk pose, som også er perfekt til oppbevaring. Red Room Collection er laget i samarbeid med E.L. James og det er virkelig frotset i de beste materialene når hvert produkt i serien er designet. En perfekt gaveidé til alle som er fan av "Fifty Shades of Grey".
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Den perfekte gag!
Huskestue - 18. dec. 2015
Fifty shades red room collection har levert masse fine leketøy for lekne par. Vi har prøvd denne gagen og er storfornøyd! Kvaliteten er god med ekte lær som gir en god smak i munnen. Gagen passer perfekt for nybegynner som vil eksperimente litt. Ekstra tennende blir det når man ser bitemerkene i læret etter en røff runde. Anbefales!
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful