Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations fjernstyrt Analplugg var 1

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations fjernstyrt Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den mellomstore, vibrerende anal pluggen fra Relentless Vibrations produktserie av Fifty Shades of Grey er et flott første eller andre steg inn i en verden av behagelig analstimulering. Nyt den koniske roseknoppformen og dype vibrasjoner som kan styres via den trådløse fjernkontrollen.

Den glatte, fleksible silikonpluggen har en innsettbar lengde på 10 cm og en diameter på opptil 3 cm. Påfør en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel før du setter den inn. Inne i pluggen er en avtakbar bullet vibrator med 6 vibrasjonshastigheter og 10 mønster du kan leke med.

Kontroller de stimulerende vibrasjonene ved hjelp av fjernkontrollen, som også kan gis til partneren din for spennende, felles opplevelser. Pluggen er vanntett, så det er et fantastisk valg for våt lek i dusjen eller badekaret, så lenge du holder fjernkontrollen tørr.

Lad vibratoren med den medfølgende USB-kabelen. Fjernkontrollen fungerer med det medfølgende 1x CR2032 batteriet og har en rekkevidde på opptil 5 m. Rengjør pluggen med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for utmerket hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful