Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernstyrt Prostatamassør var 1

Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Fjernstyrt Prostatamassør

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne nybegynnervennlige prostata-massøren fra Relentless Vibrations produktserien av Fifty Shades of Grey er et flott utgangspunkt når du vil oppleve den typen dype orgasmer som bare prostata stimulering kan oppnå. Nyt den ergonomiske formen og de dype vibrasjonene som kan styres via den trådløse fjernkontrollen.

Den slanke prostata-massøren er laget av fleksibel, fløyelsaktig silikon. Påfør en sjenerøs mengde vannbasert glidemiddel og la den bølgede, kurvede formen finne prostata uten problemer. Inne i massasjeapparatet er en avtakbar bulletvibrator med 6 vibrasjonshastigheter og 10 mønstre å leke med.

Kontroller vibrasjonene ved hjelp av den praktiske fjernkontrollen, som du også kan gi til partneren din for å skape sexy eventyr sammen. Massasjeapparatet er vanntett, så det er det perfekte valget for våt lek i dusjen eller badekaret, så lenge du holder fjernkontrollen tørr.

Lad vibratoren med den medfølgende USB-kabelen. Fjernkontrollen fungerer med det medfølgende 1x CR2032 batteriet og har en rekkevidde på opptil 5 m. Rengjør massasjeapparatet med varmt vann og mild såpe eller sexleketøysrens for optimal hygiene.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful