Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Fjernbetjent Egg var 1

Fifty Shades of Grey Fjernbetjent Egg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey "Relentless Vibrations" Fjernbetjent Egg er et virkelig eksklusivt og vakkert fjernstyrt sexleketøy, og ett av de produktene som åpner for flest frekke bruksområder. Egget er ergonomisk utformet, og gir pirrende vibrasjoner akkurat der som det føles best. Fjernbetjeningen er diskret, og ligger godt i hånden. Utformingen gjør at man enkelt kan bruke den i det offentlige, uten å tiltrekke uønsket oppmerksomhet. Fifty Shades of Grey Fjernbetjent Egg har fire vibrasjonsmønstre, og tre vibrasjonshastigheter. Dette produkter inviterer til mange spennende og kontrollerende leker. Med en rekkevidde på opp til 10 meter, gir det dere uante muligheter å leke med. Som noe unikt, er både egget og fjernbetjeningen oppladbare. Den inkluderte USB-laderen kan brukes til begge enheter. I pakken er også inkludert en eksklusiv oppbevaringspose i sateng. Vi anbefaler at dere bruker et vannbasert glidemiddel sammen med dette produktet, da det gjør det lettere å føre inn egget, og overflaten føles enda mer deilig og naturlig.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lekent egg som funker supert både alene og med partner!
Fairy orgasmemother - 30. jun. 2021
Deilig og leken vibrator som funker like bra alene som med partner. Vibratoren er silkemyk og sitter godt i skjeden, selv med partner. Kontrolleren er lett og bruke og funker bra på avstand. Stimulerer både g-punkt og klitoris veldig bra, og er en orgasmegaranti for oss.
Helt brilliant
Kbl - 22. jan. 2020
Her er det satisfaction guaranteed. Hvis ikke han/henne får det til med denne gjør de noe feil eller glemt å slå den på.
Stigende leketųy
Frųken D - 20. nov. 2020
Dette frekke fjernstyrte egget fungerer veldig bra. Gir noen frekk og intense vibrasjoner. Jeg liker å ha det oppe mens partneren min kan kontrollere hvor slått på jeg blir. Har fin rekkevidde, så det fungerer også bra når vi er i byen. Gir et veldig pirrende forspill.
0
Skjulte intensjoner
OS - 31. oct. 2020
Nydelig produkt. Kan vęre sterkere i vibrasjonene. God rekkevidde! Absolutt verdt det
0
Ikke kraftig nok
Lovelace - 8. may. 2020
Dessverre ikke sęrlig kraftig etter min mening, men kanskje det er fordi jeg er en av de som trenger ekstra umph. Det bråker ikke mye, men i et helt stille rom kan det hųres. Hvis du ikke vil at andre skal hųre vibrasjonene, så trengs det litt ekstra stųy i bakgrunnen. Designet og fųlelsen av det ligger veldig fint og behagelig i hånden, men ellers er det ikke så mye.
0
Bare bra
Anonymous - 13. mar. 2024
God kvalitet og enkel å lade, materialet er glatt og behagelig. Vibrasjonen kunne vært litt sterkere for å få mer ut av den under sex, men ellers er den helt ok!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Meget godt produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig fornøyd med dette produktet. Orgasme garanti er lovet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
God jul
Anonymous - 1. feb. 2018
Jepp, full effekt. Noen kom og det ble hørt. Kan anbefales
Maskinoversettelse fra sinful.se
Topper
Anonymous - 12. may. 2017
Et av de bedre kjøpene! Kan også brukes under sex, noe som er en stor bonus! Ekstra gøy med kontrollen som gjør det mulig å leke i offentlig.... god batterilevetid også.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Gode forberedelser.
Anonymous - 5. aug. 2019
Flott produkt å starte forspillet med lenge før det er tid. Egget er akkurat passe stort med veldig gode vibrasjoner. Kontrollen kunne vært litt mindre, men er samtidig i en fin design. Lydnivået kunne vært litt roligere, men er heller ikke høyt.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful