Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Ridepisk var 1

Fifty Shades of Grey Ridepisk

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne Riding Crop (ridepisken) er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeide med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Pisken, originale navn Fifty shades of Grey Sweet Sting Riding Crop, gir deg sjansen for å oppfylle dine fantasier med sensuelle og pirrende slag.   Denne lekre ridepisken er virkelig stilig. Skinnsnippen i sølv, metall detaljene og det gummibelakte håndtak med stropp, gjør denne ridepisken til én af de penere pisker på markedet. At den så også er i super kvalitet, er jo bare et ekstra pluss.   Ønsker du en sterk og fleksibel ridepisk, så prøv denne, som har gummihåndtak i den ene enden og skinnsnipp i den andre. Med denne pisk får du alle muligheter for å bortskjemme, stimulere og slå de mest sensitive steder på kroppen.   Det lange skaftet gjør denne ride crop perfekt til å utpeke din elskede og forsiktig berøre eller streife huden for å vise hvem som bestemmer. Stryk pisken over kroppen, slik at din partner venner til seg følelsen. Øk så intensiteten og antallet av slag.   Husk å avtale et stop-ord, før leken går i gang, som dere kan bruke, hvis én av dere ønsker at leken skal stoppe.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Elendig kvalitet for 250,00
CB - 10. jan. 2014
Har brukt den to ganger og har på ingen måte blitt brukt til noe "grovt" men skaftet er nå ųdelagt to steder.
0
Ųnsket som gikk i oppfyllelse
Johnny - 30. sep. 2013
Fikk bursdagsgaven han ųnsket seg om morgenen - og begynte å skjelve på grunn av den langstrakte formen. Den er fint laget og gir noen fine rųde merker, så straffen/merkingen gir mening. Kan anbefales for felles nytelse.
0
Kan ikke annet enn å elske denne!
PL - 20. jul. 2020
Denne har blitt mye brukt og setter stor pris på det! God kvalitet og har egentlig ikke annet å si enn at jeg og partneren min elsker det!
0
Kvalitet!
Heid - 15. jul. 2020
Superfin og elegant pisk! Av god kvalitet og stilig design.
0
Kvalitet!
Jackie - 12. aug. 2019
Pisken har et veldig fint design og er av god kvalitet. Slitesterk og ikke plast i det hele tatt. En surring med denne viste tydelig hvem som var sjefen i lųpet av natten.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful