Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje  var 1

Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak den populære erotiske trilogien.   Med Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje får du en fyldig og deilig badeolje som forvandler en tur i badekaret til en enda bedre og at de frekke opplevelse, hvor dagdrømmene kan få fritt spill. Badeoljen har nemlig samme karakteristiske og forførende duft som Christian Grey: bergamot, sandeltræ og moskus.   Badeoljen inneholder både E-vitamin, solsikkeolje og jojobaolje og den virker derfor myknende og pleiende for huden. Du får en luksuriøs og nærende bortskjemmelse i badet med Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje.   Slik bruker du Fifty Shades of Grey Sensuell Badeolje: Hell et par dråper av den drøye badeoljen i badekaret, gjerne samtidig som karet bliver fylt opp, slik at oljen blir godt fordelt i vannet. Etterpå kan du bare nyte den forførende duft og det pleiende badevannet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Duftende fantasi
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjæresten min kjøpte badeoljen fra nettsiden din, og jeg ble så begeistret for den, og jeg vil tro at hun også ble det, at jeg måtte kjøpe en flaske til. Jeg har ikke lest bøkene ennå, men jeg vet hvilken duft jeg kommer til å bade i når jeg begynner. Jeg tror den vil gi bøkene en nesten 4D-følelse, noe som vil få sansene til både meg og kjæresten min til å kribble når jeg leser visse passasjer for henne. Tusen takk for en sanselig innbindingsduft.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful