Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel var 1

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.

Dette slikemyke glidemiddelet er utviklet spesielt for dere som vil gjøre det erotiske eventyret til en enda bedre opplevelse, uansett om det er en deilig massasje, forspill eller samleie.

Glidekremen kan brukes sammen med kondomer og sexleketøy i alle materialer. Den er myk og deilig i konsistensen, og litt tykkere enn andre vannbaserte glidekremer. 

Fifty Shades of Grey Silkemykt Glidemiddel kommer i en elegant flakong, og inneholder 100 ml. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fint glidemiddel
Kine - 6. jun. 2022
Helt supert glidemiddel :-)
"Å hei, hvor det går"
Makami - 28. nov. 2017
Kjempe bra!
god glid
7078 - 13. mar. 2015
Denne glidekremmen er hvit og noe tykk og noe tykk i konsistens,men er veldig god og langvarig glid . ikke klissete og helt fri for lukt. Anbefaler denne til bruk med sexleketøy Drøy i bruk og anbefaler den på det sterkeste. Fungerer også fint analt.
Myk og fin
Fifi - 25. apr. 2020
Mykt og fint glidemiddel, men det er fordi det er glyserin i. Det står at det er vannbasert, men du kan tydelig fųle glyserins mer glidende effekt. og propylenglykol. Som skal vęre et ufarlig oljeholdig produkt. Men vi syntes den tųrket fort ut, med mindre du bruker mye....og sånn er det med alt. Hvis du bruker store mengder, glir det fint. Men tanken er at det skal veldig lite til for å få det til å skli litt lettere. Og her syntes vi ikke produktet var spesielt bra. Faktisk er de andre glidemidlene vi har bedre, selv om de er 100% vannbaserte.
0
Den beste noensinne!!
JP - 27. mar. 2021
Glatt, myk, når kroppstemperatur raskt og er ikke iskald eller ubehagelig! Ingen duft, både under bruk eller etter! Dette er en som er vanskelig å slå!!
0
Bra, men ikke best!
gh0st - 18. dec. 2014
Fordeler: Den var flott og den luktet ikke heller. Det "dårlige" med vannbasert er at de noen ganger kan tas opp av kroppen for raskt, og denne har en tendens til å "forsvinne" etter 10 minutter så du må påfųre den på nytt. Ulemper: Det eneste negative er som sagt at det absorberes litt for fort.
0
Nydelig
Anonymous - 12. jun. 2021
God glid, føles litt klissete.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful