Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fifty Shades of Grey Spanking Linjal var 1

Oversikt

Opplev gledene ved spanking med denne originale Fifty Shades of Grey "Spank Me" linjal, som kan brukes til både små kjærlige klaps, eller hardere smekk. Linjalen er laget av kraftig tre, og påtrykt cm-mål, samt utvalgte sitater fra bøkene. Den perfekte snarvei for å oppleve hvordan det føles å være i det frekke BDSM-universet.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Linjal
Anonymous - 1. feb. 2017
Perfekt linjal for å straffe de ulydige. Denne svarte linjalen med sølvmarkeringer er veldig fin. Du får et godt stikk og forskjellige følelser fra begge sider. En litt mykere og en litt hardere. God kvalitet, men føles ikke som de gamle skolelinjalene.
Maskinoversettelse fra sinful.se
En positiv overraskelse
Anonymous - 3. sep. 2017
Jeg må innrømme at jeg var skeptisk til dette produktet. Er det ikke bare en vanlig linjal? linjal? Gjør det ikke for vondt? Er det ikke bare cheesy og ikke kinky? Og svarene er noe i retning av "Njaahh", "Nei" og "NEI". For ja, det er i bunn og grunn bare en linjal, men den er laget av godt, sterkt treverk og på en måte som gjør at den ikke risikerer å splintre eller noe. Og jeg liker at det ikke er en hvilken som helst linjal som plutselig har flyttet inn på soverommet. Og den er faktisk akkurat passe hard for de av oss som eksperimenterer, men ikke driver med skikkelig hard BDSM. Den er superfrekk og utgjør faktisk en fin kvalitetspaddel til en hyggelig pris. Gi den en sjanse!
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fifty Shades of Grey Spanking Linjal

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful