Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Spredestang Med Mansjetter var 1

Fifty Shades of Grey Spredestang Med Mansjetter

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne Fifty Shades of Grey Spredestangen med mansjetter er en del av den offesielle Fifty Shades-kolleksjonen som er designet i samarbeid med forfatteren bak den bestselgende trilogien, E. L. James.  Spredestangen består av to separate stenger, som du enkelt samler og klikker sammen ved hjelp av låsepinnene. Heretter monterer du mansjettene i hver ende av stangen. Så er din partner (eller deg selv) klar til total overgivelse. Dere kan også velge å spenne håndleddene fast til de to ringene på midten av spredestangen.  Mansjettene er laget i satin, slitesterk nylon og trukket med kunstskinn, så de er myke og behagelige å ha på, og lager ikke merker i huden.  Sammen med stangen kommer det også et blindfold som kan være ekstra pirrende å bruke, samt et "forstyrr ikke"-skilt i beste Fifty Shades of Grey stil. Settet er laget i materialer av høy kvalitet og har et luksuriøst preg.  Spredestang med mansjetter er enkel å ha med seg, da den ikke fyller så mye når den er klappet sammen. 
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful