Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibrerende Analplugg var 1

Fifty Shades of Grey Delicious Fullness - Vibrerende Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Den offisielle Fifty Shades of Grey "Delicious Fullness" Vibrerende Analplugg er perfekt for deg som vil ha pirrende analstimulering. "I come – again and again, falling, falling, spinning, pulsing around and around - and Christian gently pulls the plug out." - Anastasia Steele. Enden av pluggen er T-formet, slik at den sitter godt og blir der den skal være. "Delicious Fullness" har 7 forskjellige vibreringsmønster og 3 hastigheter som kan gi deg intense orgasmer. Er 100% vanntett og kan brukes i dusjen, og er også lett å rengjøre. Pluggen blir levert med en flott satengpose til diskré oppbevaring etter bruk.  Vi anbefaler at man bruker en god glidekrem som er velegnet til anallek sammen med pluggen, så opplevelsen blir mer levende og glidende. Merk: "Delicious Fullness" bruker 1 x AAA-batteri (ikke inkludert).
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Deilig
Einar - 4. dec. 2021
Denne er fantastisk for oss begge. Fungerer også godt på utsiden…
Allsidig
Sam - 22. apr. 2020
Passer for alle, enten en nybegynner eller en profesjonell, enten en kvinne eller en mann. Den eneste ulempen er at den drives med engangsbatterier, i stedet for å vęre oppladbar. Fortsatt et godt produkt som min kone ble forelsket i.
0
Fifty shades of grey vibrerende analplugg
Mari - 16. oct. 2018
Komfortabelt materiale, mange vibrasjonsmoduser. Selv stųrrelsen er riktig. Hųy kvalitet og sųtt produkt. Pakken og oppbevaringsposen var også flotte.
0
Sitter ikke godt.
Anders - 28. jul. 2017
Dessverre er den for stor i den smaleste delen og holder seg ikke inne. Kjęresten min bruker den når vi har sex og synes den er veldig fin, men en av oss må ofre en hånd for å holde den inne. Det er et stort minus. Men hun liker den veldig godt.
0
Det finnes bedre for samme pris
Amos - 1. feb. 2017
Den stųrste ulempen med denne er at det smale området som skal sųrge for at den holder seg inne er for kort. Så den sklir lett ut igjen. Det finnes bedre alternativer for samme pris.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful