Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Vibrerende Bullet var 1

Fifty Shades of Grey Vibrerende Bullet

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne vibrerende bullet vibratoren er en del av den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen, som er designet i samarbeid med selvelste E.L. James - kvinnen bak selve bestselger triologien. Fifty shades of Grey We Aim To Please Vibrating Bullet er formet som en klassisk bullet vibrator og stimulerer deg akkurat der du du ønsker. Den har et diskret og stilig design, som vil passe perfekt i håndvesken. Den er sølvfarget og har svart skrift, som pynter i nattbordsskuffen. Bullet vibratoren har én kraftig vibrasjon, som garantert vil gi deg mange nytelses-rike stunder, alene eller sammen med partneren din. Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt glidemiddel, enten vannbasert eller silikonbasert.  Hvis du ønsker en ekstra frekk opplevelse, kan du ta den med i dusjen, den er nemlig vanntett. Det følger med en flott sølv oppbevaringspose i sateng. Merk: Vibratoren bruker 1 stk. AAA batteri, som følger med. 

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Beste bullet!
M. - 18. jul. 2021
Jeg har brukt denne bulletvibratoren i 4 år, og den er fantastisk!
0
100% orgasme
Gry - 26. jun. 2020
Du vil garantert få en orgasme med "Fifty Shades of Grey Vibrating Bullet". Jeg vil imidlertid anbefale å "varme opp" fųr du bruker denne, siden vibrasjonen er veldig intens. Bor du i en leilighet med tynne vegger så kan dessverre naboen hųre det.
0
Fantastisk
HS Mikkelsen - 4. dec. 2017
Alt er bare bra med denne vibratoren. Det gir meg assosiasjoner med Fifty Shades of Grey og en orgasme som varer i 2 minutter, og noen ganger 30 sekunder. Elsker det, og vil absolutt ikke erstatte den.
0
Den har som mål å behage
Sandra Andersen - 2. mar. 2015
Jeg ble veldig fascinert av sitatet fra «Fifty Shades Freed», så jeg kjųpte den. Vibrasjonene i den er de samme, og det er ikke mye variasjon i den, men du kan enkelt bruke den slik at du kan få noe ut av den. Den er liten, enkel og lett å slå av/på med knappen nederst.
0
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful