Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Vibrerende Love Ring var 1

Fifty Shades of Grey Vibrerende Love Ring

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Denne vibrerende Love ring er en del af den offisielle Fifty Shades of Grey kollesjonen, som er designet i samarbeide med selveste E. L. James - kvinnen bak bestselger trilogien.   Vibratorringen som har det originale navnet Fifty shades of Grey Yours and Mine Vibrating Love Ring, er det perfekte parprodukt, som gjør samleiet til en enda mer nytelsesfull opplevelse for bade ham og henne.   Penisringen gir ham en fyldigere og mere holdbar ereksjon og dermed mere og større nytelse til henne. Samtidig vil hun bli stimulert mot klitoris av den lille vibratoren under sexakten.   Ringen er fremstilt i myk silikon og er derfor veldig fleksibel.   Penisringen er vanntett og kan derfor nytes i dusjen eller badet. Den bruker 2 x 3G-A CNB batterier (6 batterier medfølger).   Det medfølger en flott sølvfarget satengpose til oppbevaring av vibratorringen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Lett å bruke, passer bra for nybegynnere
Fairy orgasmemother - 1. jul. 2021
Morsomt produkt som gjør det litt mer spennende i sengen. Selv om vibrasjonene på ringen ikke er så sterke føles de veldig gode mot klitoris. Passer bra for nybegynnere eller førstegangskjøpere av penisring med vibrator.
Litt stram men kraftig vibrering
At. - 5. apr. 2021
Den er noe stram. Vi kan ikke bruke den. Pluss for kraftig vibrering og godt materiale.
Imponert
Xderman - 30. may. 2020
Hadde ikke de helt store forventninger, og gikk derfor for en rimeligere variant enn jeg først tenkte. Men denne imponerte meg noe sykt inn i... Minuset er at man må være stiv for at den skal fungere, den hjelper meg ikke i gang for å si det sånn. Men er man først "in the mood"...
Anbefales
Kvinne24 - 24. apr. 2020
Jeg og mannen digger den :-D gir god ereksjon og vibrasjon for begge 2.
Supert
Helly - 30. may. 2018
Med denne ringen kan du holde ereksjonen i lengre tid, og sammen med vibratoren er den med til å sikre den totale nytelse for både deg og din partner. Den kan varmt anbefales...
Kvalitet for pengene
Jens - 30. may. 2018
"Ringen er laget i veldig fint og mykt materiale, som virker holdbart og mer kraftig sammenlignet med andre ringer vi har hatt. Vibratoren overrasker også ift. styrken, med tanke på hvor liten den er. Den er enkel å bruke og vaske, selv om den til dels kan gli litt oppover skaftet under bruk. Men det er ikke noe som ødelegger produktet. Vibratoren er kraftig - men med forbehold, da det jo er begrenset hvor mye kraft som kan gjemme seg i et så lite leketøy. Et supert lite leketøy vi klart kan anbefale!"
Garantert spennende med denne i sengen
J. Petersen - 30. may. 2018
"Denne Lov ring har i alle punkter overgått våre forventninger. Selve materialet har en myk og god overflate, er elastisk og har en god passform. Dette betyr den er enkel å bruke, og sjenerer - heller ikke når hans beste venn er stor. Vibrasjonene er optimale, og gir dermed en optimal opplevelse for henne. Et ekstra pluss er at det følger med ekstra batterier og en liten, diskré pose til oppbevaring. Dessuten er den enkel å vaske etter bruk. Alt i alt et spennende produkt som vi ikke lenger kan være uten i vårt nattbord."
Fint design
AH - 30. may. 2018
Det er hans beste sexleketøy og det er jeg glad for! Den er enkel å gjøre ren etter bruk. Det eneste er at den går fort tom for strøm, noe som kan skyldes at den kun bruker to om gangen.
Kan anbefales
Km - 30. may. 2018
"Denne ringen har virkelig forbedret vårt sexliv. Den gir en god ereksjon, og vibratoren er god for henne. Den er enkel å rengjøre og passformen er fin. Vibratoren kunne etter vår mening vært litt kraftigere, men ellers et veldig fint produkt. Vi anbefaler den helt klart til andre."
Fin kvalitet
Kvinde 20 år - 30. may. 2018
Denne ringen er produsert i et veldig behagelig materiale, og er virkelig enkel å påføre. Litt synd det kun er én vibrasjon, med et virkelig flott design. Blir brukt flittig.
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful