Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveeske var 1

Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveeske

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Pirr og tilfredsstill partneren din med den eksklusive Fifty Shades of Grey Womanizer W500 Gaveeske.

Det lekre Control Freak bindesettet fra den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen gir dere muligheter for å eksperimentere med forsiktig bondage.

Med nylonstroppene under madrassen kan dere forvandle en hvilken som helst dobbeltseng til den deiligste bondage-lekeplassen.

Bare fest håndledd og ankler fast i de myke machettene. Når hun ikke kan røre seg vil den flotte Womanizere W500 stimulatoren føles enda mer pirrende og frekk.

I tillegg til det ytterst eksklusive designet med matt soft touch overflate og detaljer i leopardmønser, er det snakk om den samme prisvinnende og populære Womanizer modellen som mange kjenner og elsker. 

Når dere leker dere gjennom de 8 variasjonsmulighetene, stimulerer Womanizeren ved hjelp av pulserende trykkbølger på klitoris - helt uten å røre, og gir dermed en helt unik og intens følelse akkurat der hvor det er best.

Lades enkelt opp med den medfølgende USB-kabelen, og er den perfekte gaveideen når det både skal være frekt og elegant.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Knuste alle forventninger!
Cyber - 5. aug. 2017
Wow! Jeg kjøpte dette produktet til min "bedre halvdel", og ble hun var skeptisk til produktet, spessielt etter å ha sett prisen. Vi prøvde den sammen, i et rolig tempo. Hun begynte allerede å spenne muskler og bøye tær. Hun har prøvd vibrerende kvalitetsprodukter før, men dette er av en annen liga! Før jeg visste ordet av det, var hun kommet, og vanligvis roer hun ned så hun kan begynne igjen, det er ikke tilfelle med Womanizeren! Her ble den skrudd opp og tempoet eskalerte, orgasme etter orgasme. Før dette blir en novelle vil jeg bare si at forspillet endte med sprutorgasme. Og ble våres favorittleketøy etter 1 gangen! - Helt syke orgasmer - Oppladbart - Luksus - Høylytt på full guffe, men overdøver ikke orgasmeskrikene. Bondage utstyret fra fifty shades ble en fin bonus, lett å bruke! :) Verdt hver eneste krone!
WOW og wow igjen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg føyer meg inn i rekken av kvinner som faller i svime ved synet av en womaniser - for en maskin! Det er uten tvil den mest intense stimuleringen jeg har prøvd, og jeg har ennå ikke passert nivå 4. Det er en fin bonus at du får de ekstra produktene inkludert. Jeg gleder meg til å finne en mann som vil binde meg fast og bruke Womaniser på meg mens jeg gjør det - det hadde vært det ultimate!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Livreddende!
Anonymous - 4. nov. 2017
Absolutt orgasmegaranti! Det er den villeste klitorisstimulatoren jeg noen gang har prøvd, og jeg er eier av et helt lager :D Den er lynrask hvis det er det du trenger, og kan også lett brukes til langvarig lek, på de mange forskjellige lave innstillingene ;) Den eneste anbefalingen jeg vil komme med er: kjøp glidemiddelet deres som er spesielt utviklet for Womaniser, da du ellers kan "brenne" klitoris av, av overfølsomhet :D
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful