Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe var 1

Fleshlight Fleshpump oppladbar penispumpe

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Vil du at ereksjonene dine skal leve opp til sitt fulle potensiale? Det kan denne oppladbare penispumpen fra Fleshlight hjelpe deg med.

Den automatiske penispumpen er utviklet for å gi deg en mer potent og fyldig ereksjon. Den sørger både for å gi deg en ereksjon og å opprettholde den. Samtidig får du en mer fyldig ereksjon som vil være til glede for både deg og din partner.

Den gjennomsiktige kolben er markert med mål slik at du hele tiden kan følge utviklingen. I enden av kolben er det et mykt lokk som både sørger for et tett vakuum og en behagelig opplevelse.

Pumpen plasseres over penisen og sugefunksjonen aktiveres. Pump deretter i 5-10 sekunder, slipp vakuumet ved å trykke på Quick Release-knappen og ta en kort pause. Gjenta prosessen i 3-5 minutter for best resultat.

Når penispumpen er tom for strøm lades den enkelt opp med den tilhørende USB-kabelen.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Kraftig oppladbare penispumpe, med tyk SuperSkin base!
Andreas R - 13. jun. 2021
En kraftig penis pumpe som er oppladbar, og som holder ca 7t i kontinuerlig bruk. Lett i bruk med to knapper (On/Off og Release). Releas-knappen kan brukes under pumpingen så fort du slipper knappen starter pumpen igjen. Dessverre er det ingen display som viser fremgangen i trykket (-Mbar), kun en lampe. Om du ønsker en kraftig pumpe som ikke gir seg, ved - 35Mbar, anbefalers denne. I bunden av den klare sylinderen finner du en 4cm SuperSkin som pakker seg fint rundt kuken. Her finner du et tight hull som holder vakuumet 100% tett. Sylinderen er 19cm høy (innvendig) med tydelige mål (cm/tommer). OBS OBS! De fleste elektronisk pumper har innebygget en stopp funksjon, som stopper pumpen når du kommer til - 35Mbar for så å starte opp igjen ved - 30Mbar. Denne har ingen slik funksjon, og pumper fint -55Mbar, noe som ikke anbefales. Så her må du selv kjenne på trykket. Greit å vite om du som Master bruke denne under BDSM med en Slave. Release funksjonen fungerer ikke, ved flat batteri.

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful