Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Flight Instructor Onaniprodukt var 1

Fleshlight Flight Instructor Onaniprodukt

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Flight Instructor er perfekt til deg hvis du ønsker et effektivt og pirrende onaniprodukt. Sammenlignet med standard Fleshlight, er Flight Instructor mere kompakt og i mindre størrelse. Dette gir en deilig stram følelse og optimal nytelse. Innvendig er det et mykt og fleksibelt sleeve, som stimulerer deg i takt med dine bevegelser. For å få den beste opplevelsen skal du alltid bruke et vannbasert glidemiddel, som gjør leken mere levende og deiligere. TIPS: For å beskytte det gjennomsiktige Superskin sleevet og beholde det mykt, kan du pudre det med Fleshlight pulver, som også finnes her i nettbutikken.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Spenn deg fast og kjør av gårde
Anonymous - 13. mar. 2024
Det tar litt tid å lære å bruke flyinstruktøren. men når innstillingene er på plass, fungerer enheten perfekt. en mindre ulempe er produktets holdbarhet, noe som sannsynligvis skyldes knapphet på silikon og feil smøring. men enheten gjør det den lover. turen er vill og absolutt tilfredsstillende.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Turboeksplosjon
Anonymous - 2. sep. 2018
Kjøpte denne til mannen min for at forspillet skulle bli litt mer spennende enn bare med hånd og munn. Resultatet var at han kom nesten umiddelbart!!!! Det samme to timer senere. Så orgasmegaranti helt klart. Til forspill kanskje ikke like bra da fordi vi ikke kom lenger ..... Veldig lett å rengjøre fordi hylsen er myk og elastisk og kan nesten vendes ut og inn hvis du er forsiktig. Fin og diskret design. Det er bare positive ting å si om dette produktet, så som førstegangskjøper av en fleshlight er både jeg og mannen min veldig fornøyde!!!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Veldig fornøyd!
Anonymous - 13. mar. 2024
Dette produktet er et sensuelt alternativ til klassisk onani. Glidemiddel er et must, anbefaler vannbasert.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful