Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Alexis Texas var 1

Fleshlight Girls Alexis Texas

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fantaserer du om å prøve deg med en pornomodell? Da bør du teste Fleshlight Girls Alexis Texas, som er en tro kopi av Alexis Texas' vagina. Det myke sleevet er laget i Fleshlights lekre Real Super Skin-materiale som gir en veldig realistisk følelse - det er nesten som "den ekte varen"!

På innsiden har Fleshlight Girls Alexis Texas en pirrende struktur som stimulerer i takt med bevegelsene dine. Strukturen etterligner følelsen av et samleie og er veldig fleksibel, så den kan brukes av menn i stort sett alle størrelser.

 

Slik som med de vanlige Fleshlightsene bestemmer du selv trykket om penis ved å skru på lokket nederst på Fleshlighten. Skru på lokket ut fra hvor mye vakuum du ønsker og skru den motsatte veien når du vil redusere trykket.

 

For å få en ekstra glidende og realistisk opplevelse, anbefaler vi at du bruker en vannbasert glidekrem sammen med Alexis Texas Fleshlight.

 

Når du etter bruk har vasket din Fleshlight i varmt vand, anbefaler vi at du sprayer på litt antibakteriell Fleshlight Wash. I tillegg anbefaler vi å bruke et Fleshlight pulver, som er med på å bevare sleevets myke og glatte overflate.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Himmelriket
Anonymous - 13. mar. 2024
Det føles som om du er i Alexis Texas på ekte, så det har alt, og skjeden hennes er veldig nydelig, og jeg har prøvd flere, men denne er absolutt den vakreste!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful