Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Kissa Sins Insatiable var 1

Fleshlight Girls Kissa Sins Insatiable

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Har du også våte drømmer om den hete pornostjernen Kissa Sins? Realiser drømmene dine med denne stimulerende Fleshlighten som er en kopi av hennes frekke vagina.

Nyt hennes realistiske ytre og pirrende indre når du skal tilbringe litt kvalitetstid med deg selv. Du kan selv regulere intensiteten ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. På den måten kan du styre hvor stram følelsen skal være.

Sleevet i masturbatoren er laget av det realistiske materialet SuperSkin og har en helt unik struktur. Det er nemlig formet etter Kissas eget signaturmønster "Insatiable", og er fylt med pirrende detaljer som gir en ekstra stimulerende opplevelse.

Fleshlight Girls er verdens mest populære onaniprodukter for menn. De lommelykt-lignende produktene er utrolig fleksible, og passer derfor til de fleste penisstørrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superb product
asms - 15. jul. 2021
After years of managing with an older style Fleshlight, I decided to invest in a new. I did some research online and found what I believed would be the perfect one, there are after all, so many to choose from. As and older man, I have found I need more stimulation than perhaps before and this fleshlight does the job perfectly. The material superb and the experience memorable.
Veldig bra!
Karsten - 14. dec. 2020
For det fųrste: Jeg har noen andre fleshlights og de fųles på ingen måte like. Når du prųver noen forskjellige varianter av dem, vil du oppdage at hver fleshlight har sin helt egen opplevelse. Den indre strukturen til denne fleshlighten gir en deilig fųlelse når du trenger inn og enda bedre når du gnir deg gjennom de ulike stramningene inni. Jeg kan absolutt anbefale dette produktet, selv om du er fųrstegangskjųper av en Fleshlight. Bare vęr oppmerksom på at det er viktig å vaske produktet etter bruk. Det skader heller ikke at selve skjeden ser veldig fin ut på utsiden!
0
Bra for
Anonymous - 13. mar. 2024
Har vært god i hendene
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Suveren
Anonymous - 9. nov. 2022
Superfint!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Dårlig produkt
Anonymous - 13. mar. 2024
Dårlig produkt
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful