Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel var 1

Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Skjem deg selv bort med en pirrende onaniopplevelse med denne tro kopien av Lola Rêves innbydene vagina.

Fleshlight Girls Dorcel er en serie av Fleshlights som er formet og designet etter de hotteste, europeiske pornostjernene, som du kjenner fra Marc Dorcels erotiske filmunivers.

De er alle laget i såkalt SuperSkin, som gir deg en ytterst realistisk opplevelse. Det innvendige sleevet i denne serien har et helt unikt Dorcel mønster, for en ekstra intens opplevelse.

Når du trenger inn i denne lekre masturbatoren, styrer du selv trykket rundt penisen din ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. Alle Fleshlightene har et indre sleeve, som enkelt avmonteres for rengjøring etter bruk.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fleshlight Girls Lola Reve Dorcel
senna - 1. jun. 2018
Ikke som i det virkelige liv... men mye bedre enn å bruke hånden... burde ha kjųpt en fųr :)
0
Veldig bra
Meisel - 9. sep. 2019
Virkelig god fleshlight; den svarte virkelig til forventningene mine. Fleshlighten stimulerer ganske mye og orgasmen kommer veldig fort hvis du vil. Den eneste ulempen er at fleshlighten tųrker ganske sakte.
0
For sterkere stimulering
mann 30 år - 7. oct. 2018
Jeg kjųpte produktet spesielt for det naturtro utseendet. Til å begynne med var stimuleringen overraskende sterk i seg selv, kanskje litt for mye. Det fungerer absolutt, spesielt for de som allerede er vant til fleshlights og andre onaniprodukter. Kanskje ikke som ditt fųrste Fleshlight, men... Mest for de som liker det litt rųft. Ikke verst, og spesielt til en rabattert pris. Tanken på Lola Reves uskyld (nabojenta) kombinert med en sterkere stimulerende skjede (sleevet) bringer litt ekstra til leken. Puh.
0
Perfekt
qwerty - 19. jun. 2018
Produktet er akkurat passe stramt og stimulerende. Lett å holde rent siden hylsen kan trekkes ut av kofferten. Den eneste ulempen er at etter litt bruk vil produktet begynne å sprekke. Ganske billig også, så jeg anbefaler det til alle.
0
Tekotoosa - Reven Dorceli
Sheafsheaf - 5. jun. 2018
På omtrent 8,1 ''/6,3 '' er denne kanskje litt for intens og trang for selve teksturen. Blant brukervurderinger er denne modellen rangert ganske hųyt... Absolutt et supert produkt for målgruppen, altså flertallet. Bestillingens levering var også rask.
0
Lola Reve Dorcel - chatte magnifique!
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg eier 13 jente-vaginaer. Heldige tall! Det er på tide å dele mange års erfaring til glede for andre. Den franske jenta Lola Reve Dorcel er toppen av samlingen og en av mine favoritt belle de jour. Kjønnsleppene er innbydende åpne som vingene på en dagsommerfugl. Bienvenue. Skjeden er en overraskende opplevelse. Den er i den strammere enden av skalaen, veldig intens og stimulerende, men likevel myk. Et sexleketøy trenger ikke nødvendigvis å imitere den ekte varen, men Dorcel gjør det usedvanlig godt. Lolas vagina føles utrolig naturlig. Hvis du lukker øynene og lar følelsene ta over, kan du føle at du blir presset inn i fjærene til en slank og myk, fuktig og varm fransk kvinne. De stadig skiftende formene, variasjonene i tetthet og de fleksible veggene i skjeden, spesielt under langsomme tilbaketrekninger, føles som musklene i en ekte skjede som trekker seg sammen rundt penis. Sensation naturelle. Samleie med Lola er en reise som aldri skal ta slutt. Det er både en fysisk og psykisk nytelse, noe de fleste sexleketøy ikke kan skryte av. Så denne helhetsopplevelsen kulminerer i en superorgasme, fantastique! I motsetning til mange andre trangere vaginaer går vaskingen og tørkingen av Lolas underliv raskt, ettersom det nesten ikke finnes noen strukturer som holder på sæd, glidemiddel eller vann. Tips: Skyv inn så dypt du kan, roter Lola 360 grader rundt bunnen av penis, kjenn gleden av de sommerfugllignende kjønnsleppene som spres av penis mens den kjærtegner og kiler pungen, skambenet og lysken, fungerer best på nesten eller helt hårløs hud. Når det gjelder seksualutstyr, var den lange, tykke og store penisen et problem for meg: nesten alt utstyr var kort, trangt og falt raskt fra hverandre. Heldigvis fant jeg Fleshlight! Den er dyp, fleksibel, slitesterk og føles bra. Det er verdt å investere i deg selv og din onani. Jeg anbefaler Fleshlight og Sinfuls brede utvalg av produkter på det varmeste!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful