TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World var 1

Fleshlight Girls Maitland Ward Toy Meets World

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 799,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Med denne masturbatoren i hånden vil det føles som om Maitland Ward er rett ved din side når du lukker øynene. Hun er like full av fyrverkeri som hun er søt og uskyldig, og med denne kopien av hennes himmelske vagina kan du endelig realisere alle dine fantasier om henne.

Maitland startet karrieren som skuespiller og spilte ofte rollen som "nabojenta" før hun begynte med cosplay og deretter voksenunderholdning. Med hennes "Toy Meets World" hylse vil hun ta deg på en orgasmisk reise gjennom en pirrende vaginalåpning, to rader med deilige nupper og deretter inn i trang gang med stimulerende tagger og skiver. 

Hylsen er laget av myk og kroppsikker Super Skin (TPE) som utvider seg for å kunne passe til de fleste peniser. Bruk Fleshlight SleeveWarmer (selges separat) eller varm opp hylsen i varmt vann for å ta onaniopplevelsen til nye høyder. Ikke spar på glidemiddelet - det gir deg nemlig en følelse av en supertent Maitland som er utrolig glad for å se deg!

Eksperttips! Etter at hylsen er renset med vann og antibakteriell sexleketøysrens, og hylsen har fått ligge til tørk, anbefaler vi å bruke et fornyende sexleketøyspulver for å forlenge hylsens levetid, samt holde den myk, smidig og ikke klistrete.

MerkeFleshlightSub-brandGirlsProdukt vekt (g)635Full lengde (cm)25Indre dybde (cm)20Diameter (cm)7Indre diameter (cm)1.5Elastisk indre diameterJaPrimærmaterialeTPEFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeSpansk, Fransk, Engelsk, Russisk, Tysk SKU23999
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful