Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Stoya Forbidden var 1

Fleshlight Girls Stoya Forbidden

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Girls er en serie av Fleshlights der du får muligheten til å være sammen med de berømte pornostjernene. Fleshlight Girls er eksakte kopier av kvinnens intime deler.   Med denne Fleshlight får du sjansen til å ha analsex med modellen Stoya.   Foruten den realistiske 'forbudte' analåpningen har hylsen en stimulerende tekstur som gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne. Du vil nok aldri igjen komme så nær den ekte Stoya.   Med enden av hylsen kan du skape et vakuum for en trangere penetrering med Fleshlight.   Fremstilt av myk Real Feel Super Skin er Fleshlight veldig fleksibel og passer de fleste penisstørrelser.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med din Fleshlight for å gjøre opplevelsen mer realistisk.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Stoya Forbidden Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   - Fleshlight Pudder.   - Fleshlight Wash.   - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Smigrende
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet er faktisk fantastisk naturlig, det eneste problemet er at det er litt FOR mykt. Med den "ekte tingen" hadde jeg definitivt ikke noe problem med en uønsket lang utholdenhet, men en seier du må kjempe for smaker desto søtere. P.S. Jeg er omskåret, noe som kan gjøre en forskjell.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Nesten like god som ekte vare
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet føles godt og er enkelt å bruke og rengjøre. Materialet føles som ekte, myk hud. Muligheten til å justere vakuumet gjør at du kan regulere hvor stramt du vil ha det, noe som betyr at du kan få en rekke forskjellige opplevelser. Den eneste lille ulempen er at materialet har en tendens til å bli litt klissete etter rengjøring. Dette kan imidlertid enkelt motvirkes ved å påføre et lett lag fleshlight-pulver på overflaten, slik at produktet blir så godt som nytt igjen.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
GODT KJØPT
Anonymous - 10. apr. 2012
Flott materiale, lett å rengjøre, og brukeropplevelsen er utrolig nær en virkelig opplevelse... Og funksjonen med den justerbare ventilen i bunnen fungerer utmerket for å justere "Tightness". Definitivt en favoritt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært naturtro!
Anonymous - 13. mar. 2024
Veldig naturtro i utseende og form. Flott materiale som føles godt mot huden. Kan strammes for å passe akkurat som ønsket - høy og utmerket kvalitet! Føles veldig ekte. I tillegg er den fin og diskret å ha fremme, men også en god størrelse å ta med seg på farten. Produktet anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Elendig
Anonymous - 12. jan. 2014
Helt elendig produkt + den medfølgende kremen tørker opp på null komma niks. Skjønner rett og slett ikke hvorfor folk er så begeistret - Prøvde min 3 ganger og kastet den etterpå. Det er ikke engang verdt plassen. Det var leit å høre!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful