Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Tanya Tate Lotus var 1

Fleshlight Girls Tanya Tate Lotus

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Hvis du drømmer om å komme helt nært på pornomodellen Tanya Tate er dette din sjanse. Fleshlight Girls Tanya Tate er en tro kopi av modellens myke indre og ytre.

Lukk øynene, forestill deg den frekke modellen foran deg og treng inn i sleevet, og du vil oppleve en svært naturalistisk følelse av henne, som om hun omslutter seg rundt deg.

Masturbatorens materiale er laget i SuperSkin, som er et fleksibelt materiale, og produktet vil derfor passe til de fleste menn. Bruker du Tanya Tate sammen med litt glidekrem vil opplevelsen bare føles enda mer intens og sensuell.

Tanya Tate er enkel å rengjøre etter brul. Skyll sleevet under varmt vann og bruk gjerne etterfølgende en sexleketøysrengjøring for å opprettholde god hygiene.

Vi anbefaler at du fra tid til annen bruker et Fleshlightpulver på sleevet for å opprettholde materialets myke og naturalistiske overflate. Dette vil også gjøre at produktet får lenger holdbarhet.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
WOW
Anonymous - 13. mar. 2024
Kjøpte dette med skjelvende hender for å teste den "ekte varen" (min første ordentlige FL), og alt jeg egentlig kan si er i emnelinjen. Realistisk, fantastisk, stykke moderne kunst, denne. Hvis du blir avskrekket av anmeldelser av Lotus-hylsen som hevder at du trenger en 10-tommers dong for å kunne nyte den skikkelig ... det er bare unødvendig tull - Lotus leverer på så mange nivåer og på forskjellige dybder, at det å nå de siste hakkene vil være glemt etter din første kveld ute. OK, hvis du er under 6", vil du kanskje være mer fornøyd med en av de mange mindre enhetene der ute. Kanskje. Jeg håper min neste venninne ikke har noe imot en "trekant"!!! :D
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful