Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Girls Tori Black Lotus var 1

Fleshlight Girls Tori Black Lotus

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Girls er en serie av Fleshlights der du får muligheten til å være sammen med de berømte pornostjernene. Fleshlight Girls er eksakte kopier av kvinnens intime deler.   Med denne Fleshlight får du sjansen til å ha sex med Tori Black.   Foruten den realistiske skjedeåpningen har hylsen en stimulerende tekstur som gir deg følelsen av å være sammen med en ekte kvinne. Du vil nok aldri igjen komme så nær den ekte Tori Black.   Med enden av hylsen kan du skape et vakuum for en trangere penetrering med Fleshlight.   Fremstilt av myk Real Feel Super Skin er Fleshlight veldig fleksibel og passer de fleste penisstørrelser.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel med din Fleshlight for å gjøre opplevelsen mer realistisk.   Fleshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Tori Black Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   - Fleshlight Pudder.   - Fleshlight Wash.   - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Alle menn bør eie en Fleshlight!
B.A. - 7. jul. 2015
Det er en grunn til at Fleshlight er verdens mest solgte sexleketøy for menn. Materialet er mykt og spenstig. Dette er det nærmeste man kommer "the real deal". Den er også enkel å rengjøre. Jeg anbefaler alle menn å ha en Fleshlight! Girls/Lotus-serien er visstnok ikke av de trangeste, så de som liker det trangt burde prøve en annen modell. Ellers passer denne de fleste penisstørrelser.
Fantastisk!
Anonymous - 12. jun. 2013
Når du bruker glidemiddel med Fleshlight, og har varmet den opp i varmt vann før bruk, er det akkurat som en skikkelig glad, våt vagina. Jeg fikk min i dag og er allerede avhengig av den. Verdt hver eneste krone. Utrolig at det er mulig å få til.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful