Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Launch - Kjent fra TV var 1

Fleshlight Launch - Kjent fra TV

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

La Fleshlight ta deg med steder intet annet onaniprodukt noen gang har ført deg før! Legg din fleshlight i maskinen, og Fleshlight Launch gjør resten av arbeidet for deg.

Den futuristiske beholderen plasseres ned over din penis, hvor den beveger din Fleshlight opp og ned, med opptil 180 strokes i minuttet - og det uten at du behøver å løfte en finger. 

Du er med andre ord sikret et eksplosivt klimaks. 

Fleshlight Launch kan også kobles sammen med noe av Kiiroos populære Feelme VR-materiale, og dermed gi en interaktiv opplevelse uten sidestykke.

Kan brukes sammen med alle standard Fleshlights. Kan IKKE brukes sammen med: Turbo, Flight, Ice, Go og Quickshot. Maskinen er oppladbar med USB-kabel, som følger med.

NB: Masturbator kjøpes separat. Vist på TV2 God Morgen Norge.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Neste nivå!
Anonymous - 2. dec. 2018
Dette ble kjøpt og etter 2 måneders bruk er det en veldig positiv opplevelse. Et must-have hvis du eier mer enn en Fleshlight + Batterilevetiden var overraskende lang +VR-synkronisering er HC! +Load-feeling materiale -Lydnivået på enheten stiger litt under "warp drive", men holder seg på et tålelig nivå
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Vindkast som er enkle å bruke, og som kanskje er verdens mest populære kunstige puff.
Anonymous - 11. mar. 2018
For den "manuelle" brukeren av Fleshlight alene er Launch en hyggelig overraskelse. Enheten lager mye støy ved høyere hastigheter, selv om det meste ikke kommer fra Fleshlights luftventil. Så det er ganske høyt (selv om selve motoren er relativt stille), men den generelle positive opplevelsen kompenserer for de mindre ulempene. Launch er en klar vinner sammenlignet med Fleshlight VStroker eller andre som bruker samme idé, der din kjøttfulle favoritt er koblet til en enhet som gjør jobben for deg. Ulempen er imidlertid den svært høye prisen: Hvis enheten var en god hundrelapp billigere, ville jeg anbefalt den til alle. Men nå er for eksempel Kiroo Onyx 2 mye billigere og også, etter min mening, mer allsidig og bedre til å etterligne samleie (tilgjengelig her på Sinfuli for i underkant av 70 euro mindre). I utgangspunktet vil jeg anbefale følgende - Hvis du liker Fleshlight spesielt, anbefaler jeg Launch på det sterkeste. Du vil bli positivt overrasket; - Hvis du ikke synes Fleshlight er et spesielt produkt, bør du vurdere Kiroo Onyx jeg nevnte tidligere; - Hvis du ikke er kjent med Fleshlight, kjøp en eller to, og du vil mest sannsynlig bestille Launch før lenge hvis du ikke har noe imot litt damptoglignende vindkast. Hvis du deler en leilighet med andre, vil huskameratene være i liten tvil om hva du leverte da du brukte Launch, men ingen enhet er helt stille. ;)
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Det beste så langt
Anonymous - 12. nov. 2018
Den første Launch sluttet å fungere etter noen få gangers bruk. Sinful handlet i henhold til retningslinjene sine: sendte en erstatning og ga instruksjoner om å returnere det defekte produktet. Fair play. Launch er den desidert beste masturbatoren jeg har testet så langt. Lyden er veldig høy, på nivå med skrivere. Fleshlight er litt vanskelig å få gjengene dine til å rulle den inn i lanseringen. Materialet er av høy kvalitet. Jeg har ikke testet enhetens tilkobling til videoer. Batteriet varer lenge når det er fulladet.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
verdt hver eneste krone!
Anonymous - 12. jun. 2017
Den er fantastisk! Veldig fornøyd med produktet, batteritiden er lang, kanskje litt vanskelig å holde noen ganger, men ellers ganske bra, knappene for hastighet burde de kanskje ha gjort tydeligere eller større, men ellers er det ingenting å klage på. Tatt i betraktning at den gjør jobben for deg. Hvis du kjøper denne garanterer jeg at du ikke blir skuffet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful