Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight LaunchPAD Tablet Holder Til Fleshlight  var 1

Fleshlight LaunchPAD Tablet Holder Til Fleshlight

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight LaunchPAD gir deg mulighet for å oppleve Fleshlighten din på en helt ny og pirrende måte.  LaunchPAD er en holder til din tablet, hvor du kan montere din Fleshlight når du gjerne vil se filmen som tenner deg mest. Holderen gir deg et helt annet perspektiv på filmene og gjør opplevelsen med Fleshlighten ekstra pirrende, fordi du kommer nermere scenene i filmen du ser på. Hvis du har lyst kan du også holde en frekk videosamtale med partneren din, samtidig som du nyter Fleshlighten din. Fleshlight LaunchPAD passer til iPad 4, 3 og 2, samt andre tablets i samme størrelser. Merk: Fleshlight og iPad selges separat.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ideen er god - men begrenset
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker virkelig ideen. Den kan gjøre mye for å forsterke innlevelsen og realismen i fantasiene dine mens du bruker Fleshlight - men det er begrensninger: du trenger en iPad 2 eller en 3. eller 4. generasjon. I tillegg må det sies at borrelåsklemmen som holder Fleshlight fungerer ganske bra. Prisen er rimelig, så min konklusjon er - hvis du har riktig iPad, kjøp en LauchPad til Fleshlight, men vær oppmerksom på at den har sine begrensninger. Du kan for eksempel ikke endre vinkelen med en gang - av åpenbare grunner ;)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful