Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Mr. Limpy Packer Ekstra Small var 1

Fleshlight Mr. Limpy Packer Ekstra Small

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Mr. Limpy Packer Ekstra Small er perfekt til deg som ønsker en ekstra myk packer. Dette er den minste størrelsen i serien, og er serlig velegnet i et packer seletøy for en realistisk følelse og en naturlig bule i buksene.  Mr. Limpy Packer Ekstra Small er laget i Fleshlights kjente Real Feel Super Skin materiale, som føles veldig som ekte hud. For å bibeholde dens myke og deilige overflate bør du jevnligt pudre den med Fleshlight Pulver, som beskytter packeren slik at den varer lengre. Full lengde er 9 cm totalt, hvor skaftet utgjør 6 cm. Diameteren er 3,2 cm.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Need more limp dick in your life? Then look no further, because this is the product for you!
Benny - 31. may. 2018
Flott produkt med mange bruksområder - her får du veldig mye for pengene sammenliknet med tilsvarende varer i samme kategori. Dette er altså ikke en dildo, men en myk "packer" som ikke egner seg til penetrasjon. Som packer kan den brukes i underbuksa for å skape synlig "bul/bulk", for eksempel i cosplay-sammenheng , for drag kings eller transmaskuline/FTMs. Alternativt kan den brukes som maskot på skrivebordet, anatomisk modell eller tullegave. Størrelsen extra small er nesten søt. Materialmessig er den som sagt myk og bevegelig, med naturtro overflate og hud-detaljer. Samler lett småstøv pga. silikonet.
Beste bukseprøve
Anonymous - 5. feb. 2018
Jeg er en transmann og bruker dette produktet som buksefyll. Til det formålet er dette produktet perfekt. Jeg prøvde den lille versjonen av Mr. Limpy før, men syntes den var for stor for meg, denne ekstra lille ser naturlig ut i buksene mine. Materialet er også autentisk. Jeg anbefaler den.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
god penis
Anonymous - 12. sep. 2018
Materialet er behagelig og pakningen er i riktig størrelse. Jeg bestilte produktet i fargen "vanilje" som i dette tilfellet manifesterer seg som en veldig søt rosa (vel, vaniljebønner er mørkebrune/svarte, men la oss ikke gå dit). Vel verdt prisen vil jeg våge å påstå, og ikke for prangende til å virke overkompenserende.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Brukes som pakker, FTM
Anonymous - 12. oct. 2016
Dette er en allround flott første packer hvis du er en transmasculine person og leter etter noe å pakke med. Kvaliteten er god, den ekstra lille størrelsen passer perfekt. Det eneste negative jeg kan tenke på er fargen, spesielt siden den på Fleshlights egen side kommer i både rosa, hudfarge og "karamell". I stedet for å ha den rosa på lager, kan det være lurt å vurdere den hudfargede og "karamell" som representerer flere individers hudfarger. Takk for denne gode opplevelsen, kommer definitivt til å bestille en ny hvis fargespekteret utvides!
Maskinoversettelse fra sinful.se
Ikke-binær hvit bruker
Anonymous - 3. apr. 2019
For de som leter etter noe å pakke, ikke la deg skremme av navnet "extra small", den føles større i virkeligheten - spesielt i buksene! Kvaliteten er utmerket, veldig detaljert, men ikke på en grotesk måte. Veldig stilig, hvis du kan si det om en penisprotese. Bildene her er veldig fine, de viser nøyaktig hvordan det ser ut i virkeligheten. Materialet er veldig veldig mykt, dette er ikke noe du kan trenge inn med. Verdt å merke seg er at pungen er i samme myke materiale som resten, altså ingen innvendig ekstra vekt/hardhet. Synd med fargen. For meg personlig utgjør ikke dette noe stort problem (i tillegg var den kraftig redusert i pris haha). Men husk at den faktisk er lys rosa som vist på bildet.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful