Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Pink Lady Heavenly Masturbator var 1

Fleshlight Pink Lady Heavenly Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Opplev himmelsk nytelse med Fleshlight Pink Lady Heavenly Masturbator. Det stramme grepet rundt penis stimulerer deg med den dreide indre strukturen, de pirrende rillene og de stimulerende knoppene.

Heavenly sleevet har en deilig vaginal åpning med realistiske lepper og klitoris. De naturtro detaljene inviterer deg inn i det stramme indre som er klar til å tilfredsstille deg med sin detaljerte struktur. 

Få mest mulig ut av stimuleringen ved å bruke sleevet sammen med et vannbasert glidemiddel og nyt hvordan sleevet klemmer penis med dens pirrende følelse. Etuiet har et lokk i enden som kan skrus på, slik at vakuumet kan justeres. Her kan du velge om du vil ha en forsiktig eller en virkelig stram følelse. 

Det rosa sleevet er enkelt å gjøre rent. Etter at du har skylt sleevet med vann og en mild såpe eller en sexleketøysrens, og sleevet har fått tørke, anbefaler vi å bruke pleiende pulver på både innsiden og utsiden av sleevet. Det sørger for å holde materialet mykt, smidig og ikke-klebrig.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful