Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fleshlight Pink Lady Value Pack var 1

Oversikt

Uansett om du nyter Fleshlight Pink Lady Value Pack alene eller sammen med en partner, så vil du med sikkerthet få den aller beste og mest intense onaniopplevelsen.

Pink Lady Fleshlight er formet som en vagina, og har et mykt innvendig sleeve, som gir en realistisk og pirrende stimuli. Med en masturbator får du enda mer ut av din onaniopplevelse, og med Fleshlight Shower Mount kan du sette den fast på veggen i badet, så du kan ha hendene fri til andre morsomme ting.

Pakken inneholder den originale Pink Lady Fleshlight, en Shower Mount, samt en vannbasert glidekrem, pleiende pulver og en sexleketøysrengjøring. Masturbatoren har også et lokk, så den er enkel å ta med seg på farten, samt diskré å oppbevare.

Det innvendige sleevet er laget i Real Feel Super Skin, som gir en naturtro og ekstra god opplevelse. Selve masturbatoren har en utvendig lengde på 25,4 cm, og en innvendig lengde på 23 cm. Dens indre åpning er på 1,9 cm. Åpningen er fleksibel, så onaniproduktet vil passe de fleste størrelser.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Bra fųrste sexleketųy
Frederik - 6. dec. 2020
Det er bare slik det er: Fleshlights tar lang tid å rengjųre. Men bortsett fra at det er en tidkrevende oppgave, er de et virkelig flott alternativ til hånden din. Det fųles veldig bra og mye mer realistisk. Jeg bruker den utelukkende med dusjfestet da jeg vil ha "hands free"-opplevelsen. Jeg må imidlertid innrųmme at den glatte innsiden ikke er spesielt stimulerende. Den fungerer faktisk fantastisk bra når du holder den selv og jeg kan anbefale den på det varmeste. Hvis du vil stå på badet, vil jeg tro at det er å foretrekke å få en annen hylse med mer tekstur på innsiden. Et tips til sugekoppen er å gjųre den våt. Da vil den feste seg veldig godt til flisene dine hvis de ikke er dekket av kalk. For den beste opplevelsen, varm opp hylsen i lunkent vann. Et ekstra tips er å fylle med litt lunkent vann mellom det harde skallet og hylsen. Da holder den varmen lenger. Det sųler litt, men det er OK hvis du er på badet. Gir veldig fine orgasmer.
0
God for prisen
Skipper - 3. sep. 2018
Har hatt en Fleshlight i noen år, og tenkte at den måtte byttes. Jeg valgte dette settet hovedsakelig på grunn av sugekoppen. Jeg tror det gjųr en forskjell at det er hands-free. Fleshlighten i seg selv er fin. Den gjųr det den skal, og den gjųr det bra. I forhold til den jeg hadde er den imidlertid ikke like stram og glatt inni. Faktisk fųles den nok mer naturtro enn den gamle. Sugekoppen er ikke så stor. Den fester seg ikke sęrlig godt eller veldig lenge. Men det kan vęre fordi flisene i dusjkabinettet mitt ikke er helt glatte - hvis du har en glassplate, antar jeg at det kan fungere bedre. Det er også luftehull i bunnen, hvor du fester Fleshlighten. Det betyr at du ikke kan justere "suget" på samme måte som du kan om du bruker dekselet, og jeg hadde personlig foretrukket om det ikke var fri luftstrųm hele veien. Av den grunn bruker jeg ikke sugekoppen så ofte, men det gjųr jeg av og til. Alt i alt, god valuta for pengene :-)
0
God for prisen
Skipper - 3. sep. 2018
Har hatt en Fleshlight i noen år, og tenkte at den måtte oppgraderes. Jeg valgte dette settet hovedsakelig på grunn av sugekoppen. Jeg tror det gjųr en forskjell at det er hands-free. Hvis vi starter med det positive, så er selve Fleshlighten veldig fin. Den gjųr det den skal, og den gjųr det bra. I forhold til den jeg hadde er den imidlertid ikke like tett, og den er helt glatt inni. I virkeligheten fųles den nok mer naturtro enn den gamle, men jeg tror det blir mer stimulering når det er litt struktur eller noen "kanter og bobler" inni. Men folks smak er forskjellig, og som sagt gjųr den det den skal. Neste gang velger jeg nok bare en annen. Sugekoppen er ikke så stor. Den fester seg ikke sęrlig godt eller veldig lenge. Men det kan vęre fordi flisene i dusjkabinettet mitt ikke er helt glatte - hvis du har en glassplate, antar jeg at det kan fungere bedre. Det er også luftehull i bunnen, hvor du fester Fleshlighten. Det betyr at du ikke kan justere "suget" på samme måte som du kan om du bruker dekselet
0
Fleshlight pinklady
N - 17. jun. 2020
Fungerer om nųdvendig. Ekstremt realistisk på utsiden, men ganske forenklet på innsiden; verken ribbet eller noen variasjon. Glidemiddelet tųrker veldig fort ut etter min erfaring, og jeg må fylle på med spytt eller vann for å få det glatt igjen.
0
Fleshlight
Anonymous - 6. oct. 2023
Svært dårlig spenning i fleshlighten. Slapp.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Fleshlight Pink Lady Value Pack

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful