Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Pink Pure var 1

Fleshlight Pink Pure

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Pure er et onaniprodukt men en ekstra pirrende og myk struktur, som virkelig sender tankene dine bort til realistisk og frekk sex. Når du leker med Pure kan du selv styre hvor intens opplevesen skal være, ved å skru på et lokk som sitter på bunnen. Strammer du lokket til, blir det dannet et vakuum og opplevelsen blir enda mere intens rundt penisen din. Du kan nyte Fleshlighten din alene eller la partneren din gi deg en frekk opplevelse, ved å styre leken 100%. Det er viktig å påføre vannbasert glidemiddel før bruk, for å oppnå maksimal nytelse og mest realistisk opplevelse. Fleshlight Pure er enkel å rengjøre, den vaskes bare i varmt vann og evt. med en sexleketøys rengjøring. Når du har vasket sleevet anbefaler vi, at du sprayer på litt antibakteriell Fleshlight Wash. Når sleevet er tørt ( enten tørket forsiktig med et håndkle eller ved lufttørking ) kan du med fordel bruke litt Fleshlight Pulver, for å bevare den myke og glatte overflaten. Når du kjøper Pink Pure, anbefaler vi at du også kjøper: - Fleshlight Pulver. - Fleshlight Wash. - Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Fleshlight Pure
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet fungerer godt, og utførelsen er god. Den er enkel å bruke og kan pakkes sammen ganske diskret. Rengjøring er OK, men tørking er litt vanskelig, det tar litt tid å tørke.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Favoritten...!
Anonymous - 13. mar. 2024
Sannsynligvis den beste Fleshlight jeg har i samlingen min. Bruker ikke mye smøremiddel og den er enkel å rengjøre, bare plasser den løst i røret uten endcap, og den er tørr i løpet av en dag ... Jeg har brukt den i nesten et år, og den er fortsatt som ny ... Flott produkt ... ;-)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful