Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Priceless Sex Maskin var 1

Fleshlight Priceless Sex Maskin

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Priceless Sex Maskin gir deg muligheten for en livlig og realistisk opplevelse med Fleshlighten din.  Det du gjør er å sette Fleshlighten inn i maskinen, kobler til en borremaskin i den andre enden og lener deg tilbake og nyter opplevelsen. Når du starter borremaskinen vil Fleshlighten bevege seg frem og tilbake, samtidig som den roterer. En utrolig deilig følelse. Det beste er at du at du kan gjøre det håndsfritt. Sexmaskinen gjør hele jobben for deg. Det følger med alle deler for å samle maskinen, en detaljert bruksanvisning og en quick guide på engelsk. Elektrisk borremaskin og Fleshlight følger ikke med. Du kan samle sexmaskinen på 15 minutter og så er den klar til timevis med nytelse. OBS: Vi gjør deg oppmerksom på at av sikkerhetsmessige årsaker skal man ikke bruke en borremaskin som er direkte koblet til en stikkontakt. Kun oppladbare borremaskiner. Merk: Sexmaskinen passer til 99% av alle oppladbare borremaskiner.
Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful