Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft var 1

Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft er et frekt onaniprodukt til ekte menn. Skru av lokket, påfør litt glidemiddel og få en fantastisk opplevelse. Sex In a Can er litt strammere en de alminnelige Fleshlights, men har det samme Real Feel Super Skin som føles som ekte hud. Etter bruk kan du enkelt rengjøre boksen og vaske det i varmt vann. Vi anbefaler at du sprayer sleevet med Fleshlight Wash, som er en antibakteriell spray. Når sleevet er helt tørt er det en god idé å pudre det med Fleshlight Pulver for å bibeholde den myke overflaten og unngå at sleevet blir klissete. Husk å alltid bruke et vannbasert glidemiddel sammen med Sex In a Can, for å få optimal og våt nytelse. Når du kjøper Fleshlight Sex In A Can Sukit Draft, anbefaler vi at du også kjøper: - Fleshlight Pulver - Fleshlight Wash - Et vannbasert glidemiddel, som f.eks. Gun Oil. 
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Blowjob i verdensklasse
Anonymous - 2. mar. 2013
Fleshlight Sex in a Can Sukit Draft er definitivt et must for "oralfikserte" sexelskere. Da jeg leste om produktet på flere nettsteder som lovpriste det til skyene, var jeg veldig skeptisk og tenkte at produktet kanskje ikke kunne leve opp til en ekte blowjob. Men der tok jeg feil. Sex in a Can Sukit Draft føles virkelig som en ekte blowjob, og for å være ærlig, noen ganger bedre. Materialet føles utrolig ekte, og de fyldige leppene har en herlig naturlig størrelse og føles utrolig menneskelige. Jeg vil imidlertid anbefale å kjøpe Fleshlight-pulveret til produktet. Hvis du ikke drysser pulveret på av og til, er ikke materialet like silkemykt og føles ikke like ekte. Produktets holdbarhet varer også lenger. Etter showet er det veldig enkelt å rengjøre. Det er bare å ta materialet ut av boksen og legge det under vannkranen. Deretter kan du legge det til tørk eller tørke det av. Jeg har hatt litt problemer med å få det helt tørt innvendig, men det er ikke noe problem. Du bruker den oftere og oftere. Hvis jeg skal sette et minus, må det være bakdekselet, som brukes til å regulere sugeeffekten. Det føles himmelsk, men luften som kommer ut mellom de små hullene kan knirke litt og av og til lage en forstyrrende lyd. Derfor har jeg bare gitt 4 stjerner for "enkel å bruke". Bruk av glidemiddel er et must. Et siste tips er å legge den i varmt vann i noen minutter før bruk. Dette gjør den enda mer ekte med en følelse av naturlig varme inni. Alt i alt er produktet en klar femmer og gir deg lyst på mer!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful