Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fleshlight Sleeve Warmer var 1

Oversikt

Hvis du vil ha en enda mer naturtro opplevelse med din Fleshlight, bør du forsøke å varme opp sleevet før bruk.

Fleshlight SleeveWarmer varmer opp sleevet til 40 grader, som er den helt korrekte temperatur for en virkelig naturtro følelse. Det tar bare 5 minutter for sleevet å bli varmt, så er du klar for en sensuell og myk opplevelse. 

Fleshlight SleeveWarmer er lett å benytte. Betjeningen er enkel, og oppvarmeren er uunnværlig for deg som tenner på en ekstra sensuell real-feel opplevelse med Fleshlights. 

Trekk ditt Fleshlight Superskin ned over stangen, og slå på oppvarmeren. Du behøver ikke skru opp eller ned på temperaturen underveis, da den innebygde termostaten sikrer riktig temperatur. 

Oppvarmeren er enkel å rengjøre med en lett fuktig klut og litt mild såpe. Varm IKKE sexleketøy som inneholder elektronikk med Fleshlight SleeveWarmer. 

MerkeFleshlight
Sub-brandAccessories
Produkt vekt (g)160
Full lengde (cm)81
StrømkildeUSB-lader
PrimærmaterialeABS-plast
FargeSvart
Språk på emballasjeSpansk, Engelsk, Fransk, Tysk
SKU14786
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Anbefales
T-800 - 13. may. 2021
Dette er ett "must have acssesory" til enhver Fleshlight. Den varmer den opp på noen få minutter og gjør opplevelsen eksponentielt bedre.
Så så
Morsomme Finn og kona hans - 1. jun. 2021
Kjųpte denne som varmeovn til hylsen min, men diameteren er alt for liten. Dessuten slår den seg av altfor tidlig. Men den kan varme opp ermet hvis du holder den mens den varmes opp.
0
Kjekt med det lille ekstra
Karsten - 14. dec. 2020
Jeg har tidligere prųvd å varme fleshlighten min via varmt vann i springen. Den fungerer imidlertid ikke optimalt, så jeg tenkte jeg skulle prųve denne SleeveWarmeren fra Fleshlight. Produktet fungerer utrolig enkelt – du bare kaster det i en USB, smųrer på litt glidemiddel og tar på deg Fleshlight-ermet. Det tar ca. 5–9 minutter fųr ermet varmes opp, og da holder det seg også godt. Det fųles veldig hyggelig, siden det gir en helt ny fųlelse til fleshlighten din. Jeg anbefaler på det varmeste denne ermevarmeren hvis du har 5–9 minutter med tålmodighet til å la den varme opp. Kjųpe det!
0
Til mannen som har alt
T. Egelund - 2. apr. 2017
Jeg har prųvd mange forskjellige fleshlights og fųrst nylig skaffet meg en varmere. Og jeg må bare si at det gjųr det enda mer deilig. Jeg vil anbefale det hvis du allerede har en Fleshlight du "kjenner" godt. Det gir en helt ny fųlelse.
0
Perfekt for ekstra nytelse!
Macke - 23. dec. 2019
Hvis du, som meg, allerede elsker å bruke fleshlighten din, så er fleshlight sleeve-varmeren et flott tillegg! Varmen du kjenner når du bruker den gir en enormt fin og herlig fųlelse! Kald glidemiddel etc. er også mindre "sjokkerende", og i stedet er det en myk og varm fųlelse når du fųrer inn penis. Det blir enda bedre hvis du bruker litt ekstra sug! Anbefales sterkt.
0
Den varmeste servicen
Anonymous - 13. mar. 2024
Litt salt, men gjør jobben bra. Varmer opp innsiden av fleshlight og kan varme opp enda varmere. Enkel å bruke ingenting mer enn en flesu her inne en stund og deretter en glidebryter, og når den skyves inn i den nydelige varme hylsen pumper lastene ut med stor respons i det minste STU-modellen. Andre innsatser må fortsatt prøves :))))
Maskinoversettelse fra sinful.fi
OK varmeapparat
Anonymous - 10. jul. 2018
Jeg har brukt denne varmeren noen ganger nå, og ja, den varmer Fleshlight fra innsiden, men ikke utsiden. Så du føler bare varmen når du har presset den inn. Varmen er imidlertid ikke veldig varm, men heller lunken, og den fordamper i løpet av få minutter. Varmeapparatet er veldig enkelt å bruke. Det er imidlertid verdt å merke seg at varmeapparatet ikke har noen stikkontakt, men kun en usb-kontakt som kan kobles til en datamaskin, eller du må kjøpe tilbehør for å koble apparatet til en vanlig stikkontakt. Oppvarmingen tar ca. 8-10 minutter og starter så snart støpselet settes inn i strømforsyningen. Oppvarmingen er helt lydløs, og det grønne lyset lyser. Et lite, stille klikk høres når lyset slukkes og oppvarmingen er ferdig. Varmeapparatet er laget av plast som er lett å tørke av etter hver bruk.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Bare bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Varmer opp fleshlighten på ca. 10 minutter, og sammen med mye glidemiddel føles det nesten som å knulle en ekte fitte. Den varmer imidlertid ikke opp utsiden/fronten av fleshlighten, noe som er litt synd ...
Maskinoversettelse fra sinful.se
Vei den
Anonymous - 13. mar. 2024
Føles ikke som noen stor forskjell. Kvaliteten er plastikkaktig og føles billig. Det var ikke verdt bryet for meg.
Maskinoversettelse fra sinful.se
Meh, ikke særlig bra
Anonymous - 13. mar. 2024
De gangene jeg har testet denne, har den ikke klart å varme opp hylsen ordentlig. Du kan merke en liten forskjell i forhold til om du ikke bruker den, men ikke mye. Har likevel hatt ermet på i 10-20 minutter. Så sammenlignet med å legge hylsen i varmt vann og la den varmes helt opp, er det ikke verdt pengene eller innsatsen.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Fleshlight Sleeve Warmer

kr 399,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful