Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator var 1

Fleshlight Turbo Ignition Copper Masturbator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Drømmer du om den ultimate blowjob? Da kan du la Turbo fra Fleshlight oppfylle ditt ønske. 

Nyt hvordan du først trenger inn forbi både lepper og tunge, for deretter uhindret nå langt ned i det stramme svelget. Det unike sleevet i Turbo Ignition Copper sørger for et eksplosivt klimaks - hver gang. 

Turbo Copper er fremstilt i flott kobberfarget materiale, og stimulerer deg med sitt deilige "Ignition"-mønster i takt med dine egne bevegelser.

Som med de alminnelige Fleshlights kan du selv styre trykket rundt din penis ved å skru på lokket i bunnen av Fleshlighten. Jo strammere du skrur lokket til, jo mer vakuum dannes rundt din penis.

Fremstilt i Real Feel SuperSkin, som gir en ytterst deilige følelse. Vanntett og enkel å rengjøre.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Flott
Anonymous - 9. jul. 2021
Orgasmisk!
Maskinoversettelse fra sinful.fr
I stand til å ha den ultimate moroa!
Anonymous - 13. mar. 2024
9/10. Veldig bra produkt, spesielt når du bare begynner å runke hardt! Materialet føles perfekt og de 2 hullene i spissen av fleshlighten stimulerer din egen spiss! Trykket kan justeres og fungerer derfor som det skal og får variasjon. Først var jeg i tvil og følte meg dyr, men jeg angrer ikke i det hele tatt. Ulemper: Sannsynligvis ikke anbefalt for nybegynnere, men verdt det når du vil ha noe annerledes. Å ta vare på akkurat denne fleshlighten krever studier, omsorg, flid og tålmodighet, men det er VELDIG mye verdt det til slutt!
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Et hovedeksempel på tekniske ferdigheter
Anonymous - 9. sep. 2019
Jeg har lenge hatt et mistenkelig bilde av masturbatorer: dårlige, illeluktende, klumpete gjenstander smidd i Østen, som etter noen uheldige forsøk blir kastet i søpla. Fleshlight Turbo er derimot et mesterverk av ingeniørkunst laget i Spania: kvalitetsmaterialer, en vanedannende lukt og i bruk en utrolig, rett og slett opplevelsesrik "manneleke" som definitivt ikke havner i søpla. Den første testkjøringen var overveldende, bedre enn noen sugejobb jeg noensinne har fått av noen (inkludert deepthroating). Nye gode opplevelser ble funnet og vil sikkert bli funnet ved senere bruk, og helhetsinntrykket av bruk er alltid friskt, takket være den nøye utformede konstruksjonen av Fleshlight: sugetrykket kan varieres, teksturen på den indre delen er rik og variert på forskjellige dybder, med overflatematerialet på hanskedelen som kjærtegner skaftet og spesielt baken på pikken fantastisk. I tillegg føles størrelsen og den moderate vekten på enheten maskulin og gir et ekstra snev av moro når den brukes liggende på ryggen. To svakheter: Hvis pikken er litt slakk, kan det å skyve den inn føre til at det indre hullet synker inn fra kanten. (Men selv om pikken er løs, vil den stivne helt inne i enheten.) Dette er imidlertid ikke noe stort problem, siden kanten kan trekkes på plass igjen veldig enkelt, og enheten kan ikke klandres hvis brukeren er for utålmodig til å vente på at pikken stivner før han stikker den inn! Så den eneste virkelige svakheten er rengjøring og tørking: Vannløselig glidemiddel, glitter og sæd kan enkelt vaskes under springen, men det er litt av en utfordring å håndtere det slurvete interiøret i vasken. Det tar lett en dag eller to å tørke en vasket Fleshlight, noe som er ganske lang tid; jeg har ikke våget å tørke den indre delen løs, men inne i etuiet (uten endedekslene), for ikke å deformere den. Alt i alt er Fleshlight Turbo en utrolig enhet, som overgikk mine høye forventninger mange ganger og som jeg varmt kan anbefale til alle, inkludert nybegynnere. Prisen høres kanskje dyr ut, men det er den absolutt ikke. Totalvurdering 9+/10.
Maskinoversettelse fra sinful.fi
Flott opplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Kanskje ikke en perfekt blowjob/deepthroat-simulator, men en flott opplevelse. Fint sug, og jeg synes det er fint og slimete og vått som et godt blowjob skal være. anbefales!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Min personlige vurdering
Anonymous - 3. mar. 2019
Nydelig rask levering ... Emballasjen er topp hakk som alt fra Fleshlight er ... Når jeg åpner lokket på min nye Fleshlight, er det klissete fra starten, noe som ikke er greit ... Jeg bestilte det i går og i dag er det her, god service ... Jeg må ærlig innrømme at det på ingen måte minner om deepthroat ... Jeg er i den større enden med min penis 19-20 cm og en omkrets på ca 15 cm (antar jeg) Jeg kunne ikke føle at det strammet, og siden jeg har hatt en deepthroats irk, vet jeg hvordan det føles ... Minner det meg om en blowjob, nei, egentlig ikke ... Det minner meg om et anstendig onaniprodukt, og det er alt det minner meg om ... Du kan trenge inn i hullene rundt selve hullet, men jeg må si at det er skuffende ... Et godt råd vil være å velge en Fleshlight fra en pornotjeneste, da de definitivt føles bedre ...
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful