Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fleshlight Vibro Pink Lady Touch var 1

Oversikt

Dette er en annerledes versjon av den originale Fleshlight - den mest populære vaginaen i verden. For å gjøre Fleshlight enda mer stimulerende, leveres Vibro Pink Lady Touch med 3 små vibratorer.   Det er helt opp til deg hvor mye vibrasjon du ønsker. Innerhylsen til Fleshlight har 3 små indre hulrom der du kan sette inn bullet vibratorene.   Bullet vibratorene er vanntette og den vibrerende Fleshlight kan derfor brukes i dusjen.   Fleshlight består av et grått futteral med en hylse fremstilt av Real Feel Superskin. Hylsen har en vaginal åpning med små nupper på den indre kanalen for å stimulere deg.Med enden på hylsen kan du lage et vakuum for en trangere penetrering.   Vi anbefaler at du bruker et vannbasert glidemiddel for å få den optimale nytelsen med din Fleshlight.   leshlight er enkel å rense etter bruk. Dra ut hylsen og vask den i varmt vann.   Når du kjøper Fleshlight, anbefaler vi at du i tillegg bestiller:   -Fleshlight Pudder.   -Fleshlight Wash.   -Et vannbasert glidemiddel, f.eks. Gun Oil.

MerkeFleshlight
Sub-brandPink Lady
Produkt vekt (g)640
InkludertPrøve av vannbasert glidemiddel
Full lengde (cm)25
Indre dybde (cm)22.9
Diameter (cm)7
Indre diameter (cm)1.3
Elastisk indre diameterJa
Strømkilde3 x LR44/AG13 (Inkludert)
Vibrasjonshastigher1
PrimærmaterialeTPE
FargeLyserosa
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU10088
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Super opplevelse,
Oscar - 6. aug. 2019
Det beste produktet jeg har prųvd av denne typen. Fint mykt materiale, nesten som “the real thing”. God idé å blųtlegge den. Men det går også fint uten. Det gir en fin fųlelse – og ja, det er orgasmegaranti.
0
Takk igjen, takk
Ny bruker - 3. jan. 2018
Gitt. Dette er mitt fųrste produkt i denne kategorien, men akkurat hvor imponert er jeg? Lett å gå til og hvis den står i varmt vann i 5-10 minutter er den veldig hot. Så glad for denne opplevelsen. Rengjųring var også en av mine bekymringer fųr, men dette var egentlig ikke et problem heller. Kjųpte imidlertid det anbefalte sexleketųyrens og pulveret herfra.
0
Bra
Nuevo Capitano - 19. sep. 2014
Produktet fungerer i henhold til mine behov. Lyden kunne imidlertid vęrt avere. Materialet limes enkelt på utsiden. Men husk pudder, det hjelper. Vibrasjonene hever dette ene nivået i forhold til normalen. Fleshlights.
0
Super bra produkt! og en liten, men...
Jonas - 31. may. 2013
Det er et veldig bra produkt i et veldig fint materiale som er veldig enkelt å bruke! Husk å la den ligge i varmt vann slik at den får riktig temperatur og bruk den med rikelig med glidemiddel, da vil du garantert få en riktig god opplevelse! I tillegg er det veldig bra for å trene utholdenhet ved penetrering, da materialet er veldig fint og fųlelsen er veldig lik det å vęre sammen med en kvinne, når du husker det ovennevnte. Det er imidlertid litt uheldig at du ikke kan skru av/på og skru opp/ned vibrasjonene uanstrengt mens du bruker produktet, da det bare ville gitt det ekstra som skal til for at produktet skal få toppkarakter. Man kan bare håpe at denne oppgraderingen kommer på markedet snart :) Vurderer du om du skal kjųpe en fleshlight med eller uten vibrator, så vil jeg si at produktet uten vibrator også fungerer veldig bra, og at jeg ofte bruker det uten, men vibratoren er også en veldig god som variant og kan hjelpe å skape en veldig intens orgasme.
0
Full tilfredshet
Fadbamsendk - 27. apr. 2013
Jeg må si at det sannsynligvis er det BESTE jeg noen gang har prųvd av denne typen produkter. Den gir en utrolig myk og fin fųlelse, og en veldig god idé er å legge den i varmt vann fųr bruk. Et minus er at du ikke kan skru på batteriene på utsiden så du må ta ut alt, skru på alle 3 og så sette inn igjen. En annen god ting å nevne er: husk vannbasert glidemiddel og mye av det ;-) SUPERPRODUKT ...
0
Svært skuffet
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg liker litt vibrasjon i sexleketøy. Derfor kjøpte jeg denne. Materialet føles godt og det ser ut til å være av god kvalitet. Det er også et stort pluss at batterier er inkludert, til og med en ekstra pakke batterier. Vibrasjonene er kraftige og kan reguleres ved å velge 1, 2 eller 3 kuler som kjører. For meg var alle tre for intense. Du får tilgang til knappene på vibratorene ved å stikke inn fingrene og rote rundt, så du trenger ikke å fjerne hylsen. Den er også vanntett. Det meste av dette virket veldig lovende. Det som trekker produktet ned, er interiøret. Teksturen på innsiden er slett ikke pent støpt. Det føles som om de har brukt altfor mye tid på løsningen med vibratorene og glemt skjønnheten i hylsen. Denne fleshlighten fikk meg ikke engang til å komme. Jeg ble slapp. Veldig skuffet.
Maskinoversettelse fra sinful.se

Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
Fleshlight Sleeve Warmer
kr 399,00
Inkl. mva.
kr 899,00
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful