KUN I DAG: FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRER

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
GOD PRIS
Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator var 1

Pipedream Fuck Me Silly Mega Masturbator

På lager

Levering: 3-7 hverdager

kr 5 245,00
Inkl. mva.
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 129,00
Inkl. mva.
Sinful Pleiende Pulver til Realistisk Sexleketøy 150 g
kr 129,00
Inkl. mva.

Oversikt

Ta den ultrarealistiske Fuck Me Silly-masturbatoren bakfra eller forfra når du vil ha en ekstra deilig opplevelse. Masturbatoren veier 9 kilo og har faste, runde rumpeballer, en trang anus og en utrolig realistisk vagina.

Masturbatoren er laget av fleksibel Fanta Flesh som både føles utrolig livaktig. Når du støter inn i masturbatoren rister det bevegelige materialet og gjør dermed opplevelsen enda mer realistisk.

Den vaginale åpningen er 15 cm dyp, mens den anale åpningen har plass til 18 cm. De to kanalene føles nesten som innsiden av en ekte kvinne og med en god porsjon vannbasert glidemiddel blir hun våt og deilig.

Når du er ferdig å leke med mastorbatoren rengjøres den enkelt med vann. Bare skyll hullet som utgjør den vaginale og anal kanalen. Den sammensveisede kanalen går hele veien gjennom masturbatoren og vannet går dermed ut på den andre siden. Ikke skyll vann ned i hullet på baksiden da dette fungerer som en luftventil.

Eksperttips! Penetrer vaginaen eller anus enten bakfra eller forfra. Bare snu henne 180° rundt for å få henne i den stillingen du ønsker. Husk å bruke et vannbasert glidemiddel for å gi det en ekstra realistisk følelse. 

MerkePipedream Extreme ToyzSub-brandFuck Me SillyProdukt vekt (g)9980Full lengde (cm)43Indre dybde (cm)18Indre diameter (cm)1Elastisk indre diameterJaBredde (cm)37PrimærmaterialeTPRFargeBeigeAnbefalt glidemiddelVannbasertSpråk på emballasjeEngelskSKU13050
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Verdt investeringen
Var litt skeptisk til kvaliteten og størrelsen på produktet, men bestemte meg for å bestille den alikevel, og ble positivt overrasket! Lett å bruke, føles gans... Les mer
Klaskedasken - 2. jul. 2021
Fantastisk deilig og realistisk!
Herlig og nesten skremmende følelse av å knulle en virkelig jente... Legg den på varmekablene på badet en times tid under et teppe, så den får kroppstemperatur.... Les mer
Kanzai - 27. dec. 2019
Meget bra og robust.
Meget bra. Lett og rengjøre og holder seg bra. Kunne vært en smule trangere i analen. Ett godt valg. Maggi - 31. jul. 2018
Fantastisk
Bare gjųr det..Kjųp den.Anonym mann - 3. apr. 2020
Tungt, men fint
Ikke stramt nokHans Hjortlund - 6. feb. 2020

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful