Realistiske rumper

Tenner du på rumper, og vil du gjerne ha en så realistisk og pirrende onaniopplevelse som mulig? Hvis det ikke er en fullverdig sex dukke du vil ha, er en realistisk rumpe et veldig godt alternativ. De kunstige rumper er laget av kvalitetsmaterialer, og de både føles og ser naturtro ut. Uansett om du liker doggystyle, spanking eller noe helt tredje, så får du en ekstra pirrende og stimulerende onaniopplevelse med en av de realistiske rumpene.

Mest solgte produkter

Mest populære
0
Filter
Pris
På tilbud
Merke
Doc Johnson (1)
Jesse Jane (3)
PDX Male (2)
PDX Plus (1)
Pipedream Extreme Toyz (4)
SexFlesh (1)
Topco (1)
You2Toys (1)
Lengde
Materiale
Gummi (1)
TPE (3)
TPR (10)
Egenskaper
Batteridrevet (2)
Hollow (1)
Oppladbar (2)
Realistic (13)
Varmefunksjon (1)
Vibrating (4)
Vis alle 14 produkter

Realistiske rumper tar deg direkte til himmels

Onaner med realistiske rumper

Er du en ekte “ass-man” skal du eie en av de lekre realistiske rumper. Her får du ikke kun en bakdel som føles som den ekte vare. Den ligner faktisk også! Her kan du se frem til å få tilfredsstilt flere forskjellige sanser på en gang. Du får et prima onaniprodukt, men de finnes det jo så mange av. Det du ikke får ved et annet onaniprodukt, er det deilige synet av de store bubblebutts vibrere hver eneste gang du støter inn i den. De fleste modellene har to hull du kan velge mellom avhengig av hvilken type stimulering du lengter etter.

Du vil oppleve ultimativ stimulering takket være den utrolig realistiske følelse, hver eneste gang du trenger inn i den snevre inngangen du finner i en av de realistiske rumper. Flere av modellene du finner her på siden er laget av det som kalles Fanta-Flesh, som er med til å gi deg en følelse av at det er vaskeekte hud du rører ved. Det er absolutt en opplevelse du bør unne deg selv, hvis du liker onaniopplevelser av den absolutte mest realistiske typen. Gjør deg klar til synet av svulstige rumpeballer som svinger i takt med støtene som føles, åh, så godt.

Så realistisk det nesten er skremmende

Selv om det noen ganger kan være nok å gi deg selv en omgang med hånden, gir det deg en ekstra tilfredsstillende følelse når man kan gjøre litt ekstra ut av opplevelsen. Det er selvfølgelig ikke noe man nødvendigvis har lyst til hver gang, men kanskje kan det være en ekstra belønning til deg selv når du har fortjent noe litt ekstra.

Noen vil kanskje si at realistiske rumper kan være så realistiske at det nesten er helt skremmende. Det er vi ikke helt enige i. Det er nemlig kun med til å gjøre opplevelsen enda bedre. Noen av produktene fra eksempelvis Pipedream er til og med laget med ekstra vekt i, noe som er med på å gi deg en super realistisk tyngdefornemmelse, som minner om følelsen av å ha sex med en ekte rumpe.

Hvis det ikke er realistisk nok med en realistisk rumpe, har vi naturligvis også en løsning på dette. Førstevalget er kanskje en partner, men det kan også hende at du har lyster og fantasier du ikke kunne drømme om å gjøre på/med en ekte partner, men som du allikevel godt kunne tenke deg å utleve. Da kan det hende at en sexdukke i stedet er det helt rette valget til å få tilfredsstilt dine lyster.

Finn det rette tilbehøret

Når du skal gi deg i kast med en av de realistiske rumper, er det viktig å ha skaffet deg det riktige tilbehøret og utstyret som kan være med på å gjøre det hele til en enda bedre opplevelse. Det første du helt garantert absolutt skal ha fingrene dine i, er en god glidekrem. Den kan hjelpe deg med å få det til å bli en deilig og behagelig opplevelse. For selv om rumpene er mektig realistiske, er det en ting de ikke gjør, som en ekte sexpartner gjør, nemlig å produsere egen smøring. Hvis du velger å bruke en av de realistiske rumper uten å bruke en god vannbasert glidekrem samtidig, kan det fort bli en ubehagelig opplevelse, og det er jo ikke akkurat målet.

Har du også behov for andre produkter som kan gjøre din sololek enda morsommere? En pocket pussy du kan ta med deg i kofferten på firmaturen? Eller har du behov for noe til en litt ekstra morsom og frekk gave? Hos Sinful kan du i hvert fall finne alt hva hjertet begjærer innen morsomme, spennende produkter, som kan være med på å sikre deg en enda bedre og frekkere hverdag.

Menu

Kontakt kundeservice

Tlf. +45 70 77 70 70

Åpent inntil kl. 18.00

service@sinful.no