Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Angelo Oppladbar Minivibrator var 1

Fun Factory Angelo Oppladbar Minivibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Leter du etter en dildovibrator eller kanskje din første vibrator? Liker du litt mindre dildoer som er effektive og intense?

Fun Factory Angelo Mini er en liten dildovibrator med kraftige vibrasjoner. Den har en bøyd spiss som også gjør den egnet til G-punktsstimulasjon, selv om dildovibratorens hovedfunksjon er vaginalstimulasjon. Den kan selvfølgelig også brukes til klitorisstimulasjon.

Angelo har en moderat størrelse som gjør at den er perfekt til å ta med i vesken eller kofferten. Den er lydsvak, slik at du kan være helt diskret når du leker.

Uansett hvordan du velger å bruke Angelo, så får du den aller beste opplevelsen hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Vi anbefaler Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy.

Dildovibratoren er laget i 100 % medisinsk silikon og er ftalatfri. Den føles utrolig myk mot huden og sammen med glidemiddel vil den føles like myk som din egen hud.

Du kan nyte Angelo i dusjen, da den er 100 % vanntett.

Dildovibratoren har 11 forskjellige vibrasjonsnivåer, som du enkelt styrer med en pluss- og minusknapp. Lader følger med i pakken.

Når du kjøper Fun Factory Angelo, anbefaler vi at du også kjøper - Fun Factorys vannbaserte glidemiddel - Factorys rengjøring til sexleketøy

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful