Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Baby Bug Dildovibrator var 1

Oversikt

Fun Factory Baby Bug er den perfekte dildovibratoren hvis du er nybegynner innenfor området, eller hvis du er på jakt etter en liten og effektiv dildo.

Dildovibratoren er søt og har et stilrent design. Den liten larven minner om noe annet enn sexleketøy og har vunnet mange kvinnehjerter på grunn av dens utseende.Fun Factory Baby Bug har noen veldig intense vibrasjoner bak det søte utseende; 8 vibrasjonsnivåer og 3 vibrasjonsmønstre, som går fra det veldig skånsomme til meget kraftige. Vibrasjonene er lydsvake og du kan derfor bruke den helt i diskré emballasje.

Vi anbefaler at du samtidig bruker et godt vannbasert glidemiddel, som f.eks. Fun Factorys eget glidemiddel til sexleketøy. Ved bruk av et glidemiddel vil dildovibratoren, som er laget av medisinsk silikon, få en mykere og glattere overflate. De intense vibrasjonene og dildoens bølgete overflate vil gi deg en nytelsesfull stimulasjon, ved inn og ut bevegelser.

Baby Bug er 100 % vanntett, så du kan fint nyte den i dusjen. Når du kjøper Fun Factory Baby Bug, anbefaler vi at du også kjøper:

- Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Superfin liten vibrator
Anonymous - 13. mar. 2024
Herlig liten vibrator for super lek. Og i en størrelse som passer perfekt til å ta med seg på farten. Kan brukes både sammen med en annen eller alene. Vibratoren er stillegående - og brukes den riktig, er det orgasmegaranti. :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Fun Factory Baby Bug Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful