Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Boosty Analplugg var 1

Fun Factory Boosty Analplugg

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Boosty er en stimulerende analplugg for deg som har erfaring med analstimulasjon. Er du nybegynner kan vi anbefale Bootie, som også er fra Fun Factory.   Ulikt de mere alminnelig analpluggene, har Boosty et par ekstra stimulerende former i enden. Disse runde kulelignende formene, gir deg ekstra stimulasjon.   Boosty er velidg behagelig å bruke - både for menn og kvinner. Den myke silikonoverflaten gjør at den er både myk og fleksibel.   Pluggen har en praktisk liten fot som medfører at den er sikker å bruke. Foten hjelper med å holde pluggen på plass, når den først er innført. Foten gjør dessuten Boosty ideell til å bruke når du har sex med en partner. Når f. eks han trenger inn og ut av kvinnen, vil analpluggen stimulere henne i takt med hans støt.   Husk å bruke et vannbasert glidemiddel sammen med Boosty. Det vil gjøre opplevelsen mere behagelig og det vil få deg til å slappe bedre av. Vi anbefaler Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel for sexleketøy.   Når du køber Boosty analplugg, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Ikke for nybegynnere
Anonymous - 13. mar. 2024
Som nybegynner innen prostataorgasmer må jeg si at denne er ganske stor og kan ta litt tid å få opp. Den holder seg imidlertid på plass uten at det føles som om den er i ferd med å falle ut. Men det gir definitivt det ønskede resultatet når du kommer, da det blir mye mer intenst.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Godt kjøp
Anonymous - 13. mar. 2024
Hvis du liker Bootie fra Fun Factory og ønsker å prøve noe større, anbefaler jeg dette produktet på det sterkeste. Kan brukes i lang tid.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Nysgjerrighet er en test...
Anonymous - 3. jun. 2014
Vi var egentlig bare nysgjerrige på å eksperimentere, men med den kunnskapen vi hadde, bestemte vi oss for å prøve. Vi kommer nok til å ende opp med en til, så vi får en til hver samtidig. Det er enklere og mer logisk med gjensidig trivsel på denne måten. Produktet lever opp til beskrivelsen og forventningene når det brukes fornuftig/omtenksomt/omsorgsfullt. Så det er sannsynligvis bare en ja/nei-avgjørelse. Vi snakker altså om en god hverdag... Fornøyde kunder.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
prefekt
Anonymous - 13. mar. 2024
Enkel å bruke. Fungerer veldig bra. Fint materiale. Lever absolutt opp til forventningene mine. Har prøvd andre typer, men dette er uten tvil den beste. Anbefales på det sterkeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful