Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 499 kr
Fun Factory Dolly Bi Dildovibrator var 1

Oversikt

Hvis du er nybegynner innenfor sexleketøy og kanskje på jakt etter din første dildo, så er Fun Factory Dolly Bi Dildo Vibrator perfekt til deg. Dolly Bi er en liten søt dildovibrator, som er formet som en delfin. Bak det snille og søte utseende gjemmer det seg allikevel noen effektive vibrasjoner.

Dolly Bi har en ergonomisk korrekt form, som er laget i silikon, som føles myk og behgelig mot huden, spesielt hvis du samtidig bruker et vannbasert glidemiddel. Silikonet gjør at dildoen er fast og fleksibel, så du er sikret myk og behagelig stimulering utvendig og innvendig. La den bølgeformede klitorisstimulatoren bortskjemme klitorisen din, samtidig som skaftet vibrerer og delfinenes snute stimulerer det følsomme området mot g-punktet. Med Dolly Bi Dildovibrator får du en effektiv vibrator, som er diskret og moderat i størrelsen, slik at den passer perfekt i vesken. Fordi Dolly Bi har Fun Factorys nye Key-lock funksjon er det mulig å låse vibratoren, slik at du unngår at den plutselig begynner å vibrerer i vesken. Dolly Bi er 100 % vanntett og kan fint nytes i dusjen.

Slik bruker du Dolly Bi: Dolly Bi er enkel å bruke; du starter bare vibratorenen ved å trykke på FUN-knappen og så er du i gang. Med pluss- og minusknappene kan du skifte mellom de 6 forskjellige vibrasjonsintensiteter og 6 -mønstre. For å lyn-slukke vibratoren igjen, holder du bare inne FUN-knappen.

Merk: Denne dildovibratoren krever en Fun Factory Click 'N' Charge lader, som selges separat. Når du kjøper Dolly Bi, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Click 'N' Charge universal lader, som passer til alle Fun Factorys Produkter - Fun Factorys Vannbaserte Glidemiddel - Fun Factorys Sexleketøys Rengjøring

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Fun Factory Dolly Bi Dildovibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 499 kr

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 499 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful