Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Paul & Paulina Rabbit-vibrator var 1

Fun Factory Paul & Paulina Rabbit-vibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Paul & Paulina er en stilig dildovibrator som sjarmernde og effektivt gir deg maksimal stimulasjon, både innvendig og utvendig. Vibratoren er Fun Factorys versjon av den populære rabbitvibratoren. Dildoen, Paul, stimulerer deg vaginalt med sine innvendige roterende kuler. Klitorisvibratoren, Paulina, vibrerer kraftig og stimulerer klitoris.

Paul og Paulina har hver sin motor, som du kan styre separat. Du kan altså aktivere selve dildoen, uten å måtte bruke klitorisvibratoren og omvent. Vibratoren er meget velegnet til at du lar den ligge inne i skjeden, istedet for å bevege den inn og ut. Paul & Paulina er en fyldig vibrator med et morsomt utseende, som vil gi deg mange morsomme sexopplevelser. Som en morsom detalj er den nederste delen formet som et eple, mens Paul & Paulina er to ormer som kommer ut av det.

Paul & Paulina er laget i mykt medisinsk silikon og er ftalatfri. Når du kjøper Fun Factory Paul & Paulina Dildovibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Vannbasert Glidemiddel til Sexleketøy - Fun Factorys Rengjøring til Sexleketøy

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful