Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Play Kit var 1

Fun Factory Play Kit

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory Play Kit er det ultimate sexleketøyssettet med 3 ulike produkter fra det populære merket. Settet inneholder alt du trenger for å tilfredsstille dine eller partnerens behov. Du får hele 3 bestselgere som kan brukes både til parlek og onani for ham.

Cobra Libre er designet til å massere den øverste delen av skaftet og penishodet med rumlende vibrasjoner. De 11 vibrasjonsmønstrene styres med to kraftige motorer. Den ergonomiske formen gjør at vibratoren ligger godt i hånden, uansett om du sitter, ligger eller står. Vibrasjonene har den fordelen at du ikke behøver å bevege Cobra fram og tilbake, den gjør nemlig jobben for deg.

Manta er en penisvibrator med en riflete overflate som gir intens stimulering. Den er velegnet til  bruk under både onani, oralsex og penetrering, og har fleksible vinger som omfavner penisen din. La den stryke skaftet ditt mens du nyter de 6 vibrasjonsmønstrene og 6 hastighetene. Et godt tips er å la den stimulere penisroten under oralsex eller penetrering, så du får dobbelt opp med nytelse.

Bootie er en kombinasjone av en penisring og en prostatastimulator. Den hjelper deg med å holde lenger på ereksjonen, samtidig som den får penisen din til å virke både hardere og større. Den buede delen masserer mellomkjøttet ditt i takt med dine bevegelser, mens prostataen din pirres av stimulatoren.

Du slår på de vanntette vibratorene ved å holde FUN-knappen nede i 3 sekunder, og du kan bytte mellom mønstrene ved å trykke på pluss- eller minusknappen. USB-ladekabel følger med. Bruk det vannbaserte TOYFLUID glidemiddelet for å få den beste mulige opplevelsen med sexleketøyene. Settet inneholder også CLEANER sexleketøysrens og 2 oppbevaringsposer.

Husk å holde FUN- og plussknappen inne samtidig i 3 sekunder før bruk for å deaktivere reiselåsen.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Kanskje du også liker:

Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful