Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Scrudy Silikondildo var 1

Fun Factory Scrudy Silikondildo

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Når du kjøper Fun Factory Scrudy, får du en fyldig og meget stimulerende dildo, som kan brukes både vaginalt og analt!

Scrudy gir deg ikke bare muligheten for forskjellige former for stimulasjon, den gir deg det på en veldig tilfredsstillende måte. Først og fremst har dildoen en bølgete overflate, som vil være ekstra stimulerende når du fører den frem og tilbake. For det andre er den utrolig behagelig i bruk. Den er laget i mykt medisinsk silikon, som gjør den fleksibel, og den vil forme seg etter kroppen din. Selv om den er fleksibel, så er den såpass stiv at den kan tilfredsstille deg maksimalt, både vaginalt og analt.

Den har en fot som gjør den velegnet til analstimulasjon. På grunn av foten, kan Scrudy også brukes i en strap-on sele. Hvis du ønsker å bruke den analt, anbefaler vi at du har litt erfaring med analstimulasjon, siden Scrudy er temmelig tykk og fyller mye. Den bølgete formen gjør at du kan innføre den gradvis i ditt eget tempo. Scrudy er 100 % vanntett, og kan brukes i dusjen og rengjøres med vann.

For enda større nytelse, bør du også bruke et egnet glidemiddel. Vi kan anbefale Fun Factory's 'Toyfluid' Glidemiddel til Sexleketøy.

Når du kjøper Fun Factory Scrudy, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys eget vannbaserte glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys Sexleketøys Rengjøring.

Ingen kundeanmeldelser
Produktet har fortsatt til gode å få sin første anmeldelse.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful