Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory Smartballs Teneo UNO var 1

Fun Factory Smartballs Teneo UNO

Velg Farge:
Relaterte produkter
Sinful Aqua Vannbasert Glidemiddel 100 ml
kr 109,00kr 81,75
Inkl. mva.
Sinful Clean Sexleketøysrens 100 ml
kr 99,00kr 74,25
Inkl. mva.
kr 209,00kr 177,65
Inkl. mva.

På lager

Levering: 2-5 hverdager

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Bekkenbunnsøvelser med Smartballs Teneo Uno vil gi deg forsterkede sensasjoner, mer intense orgasmer og økt muskelkontroll på samme tid. Alle kvinner kan få nytte av å trene bekkenbunnsmuskulaturen, og disse smartballene gjør treningen til en lek.   Smartballs Teneo Uno er perfekt for nybegynnere for å komme i gang med bekkenbunnsøvelser.   Sett inn smartballen og start å knipe rundt den. Dersom du bruker smartballen for første gang, bør du gjøre øvelsene i liggende stilling. Når du er sterk nok, kan du gå rundt med smartballen. Vask huset, gjør unna handleturen og tren bekkenbunnsmuskulaturen din på samme tid.   Teneo Smartballs har en overflate av medisinsk silikon. På innsiden har smartballen en indre ball som roterer når du beveger på deg. Rotasjonen av den lille ballen legger en belastning på dine bekkenbunnsmuskler. Smartballen har en tråd festet til seg så den enkelt kan dras ut.   Vi anbefaler du bruker et vannbasert glidemiddel sammen med smartballen da det vil gjøre innføringen mye lettere.   Når du kjøper Fun Factory Smartballs Teneo Uno, anbefaler vi at du bestiller:   -Fun Factorys vannbaserte glidemiddel.   -Fun Factorys vibratorrens.

MerkeFun Factory
Full lengde (cm)12
Innførbar lengde (cm)4.5
Diameter (cm)3.7
FargeRød
Anbefalt glidemiddelVannbasert
SKU10613
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
God trening
Aina - 3. apr. 2017
Denne gir god kjedemusklatur og er enkel og bruke. Du kan bruke den mens du går å handler, gjør husarbeid, ligger på sengen og gjør som trening 2 beskriver. Jeg har brukt denne en stund nå, og kjenner at den har gitt resultater.
DET FUNGERER!
K - 20. apr. 2021
42 år gammel begynte jeg å ha vanskelig for å hoppe på trampolinen med barna uten å dryppe litt. Derfor kjųpte jeg denne og etter 14 dager er det ikke noe problem lenger. Snart skal jeg oppgradere til Teneo DUO ..
0
Godt produkt
K - 16. apr. 2021
Nå har jeg brukt den i ca en uke, og kjenner tydelig at jeg har fått en sterkere bekkenbunn. Det var definitivt nųdvendig. Jeg har også hatt mer lyst på sex.
0
Veldig fornųyd
Rikke - 22. jan. 2021
Etter at jeg fųdte, og gjorde knebųyųvelser og det ikke har skjedd så mye, fikk jeg lyst til å prųve en kegelkule. Og det er definitivt det beste jeg har gjort for meg og mannen min. Allerede dagen etter at jeg hadde brukt den kunne jeg kjenne stor forskjell. Jeg vil absolutt anbefale denne kegelkulen til andre. Veldig fornųyd, kom så pent i en diskret pakke.
0
Bra
Di - 23. oct. 2020
Jeg har brukt den en gang, til å begynne med ble jeg ganske skuffet, jeg kjente ikke noe, men etter en halvtime tok jeg den ut og så stoppet jeg og kunne kjenne at musklene hadde blitt brukt.
0
Litt for lite
Anonymous - 13. mar. 2024
Produktet er godt laget og kvaliteten er god, men du må ikke ha en bekkenbunn som er bare litt trent hvis du vil få noe ut av å bruke produktet, både til trening og nytelse.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Superfornøyd
Anonymous - 13. mar. 2024
Jeg leste først anmeldelser på sinful.dk, og da var jeg ikke i tvil om at jeg bare måtte prøve smartballs. Det er superenkelt å bruke og sette opp, og jeg synes at jeg allerede etter kort tid kunne merke en forskjell. Så jeg kan virkelig anbefale smartballs på det varmeste.
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Det beste kjøpet noensinne!
Anonymous - 13. mar. 2024
I omtrent 13 år har jeg hatt problemer med underlivet og derfor opplevd manglende sexlyst. Det skulle ikke mye til før jeg ble øm og ukomfortabel. Som et resultat av det problematiske underlivet er jeg ikke så følsom som jeg en gang var - men det er helt greit! Jeg kjenner geishakulen mer og mer for hver gang jeg bruker den, og det er en deilig, pirrende følelse som jeg ikke vil være foruten! Etter ca. en ukes bruk nyter både jeg og mannen min den ekstra sexlysten - og snart følger musklene etter. det er det beste kjøpet jeg noensinne har gjort - og jeg elsker det !!!! Hvis jeg bare hadde gjort det tidligere. Den kan også brukes med spiral uten problemer, om noen skulle være i tvil :D Og innpakningen på pakken var fin og diskret og det er også navnet på nettbanken når de tar ut pengene :D Jeg er forelsket!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Super
Anonymous - 13. mar. 2024
Det er kjempegodt!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Svært fornøyd
Anonymous - 8. jul. 2017
Jeg kjøpte denne fordi jeg hadde født og ønsket å stramme opp igjen og ønsket å være gravid også. Det hjelper virkelig, jeg kjenner at jeg klemmer bedre og blir bedre og bedre til det. Allerede etter 2 dager kunne jeg kjenne at det hadde skjedd noe der nede. Jeg anbefaler det på det varmeste :)
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful