TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
  • TickRask og diskret levering
  • TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
Fun Factory Stronic Drei Dildo-Pulsator var 1

Fun Factory Stronic Drei Dildo-Pulsator

Ikke på lager

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Oversikt

Stronic Drei Dildo Pulsator er et av Fun Factorys mesterverk og den er for deg som virkelig vil bortskjemmes. Den innovative Stronic stimulasjonen gir deg fantastiske pulserende bevegelser, frem og tilbake, som etterligner mannens støt og som forsterkes av de pirrende rillene på skaftet.   Strukturen på skaftet er laget slik at du får en fyldig og intens stimulering av hvert eneste støt. Med hele 10 forskjellige vibrasjonsmønstre, kan du selv velge om du ønsker forsiktige eller intense vibrasjoner.   Med en diameter på 4 cm og en lengde på 23,9 cm, er Stronic Drei en fyldig dildopulsator, som anbefales for dem som allerede har erfaring med sexleketøy.   Stronic Drei til vaginalt bruk Hvis Stronic Drei bruges vaginalt, vil det brede stykket i bunnen av dildoen bortskjemme deg ved å stimulere skjedeåpningen din, og det følsomme område opp mot klitoris. Mens det lett bøyede skaftet masserer skjeden og g-punktet ditt.   Stronic Drei til analt bruk Bruker du Stronic Drei analt, vil både anus og mellemkjøttet bli bortskjemt av de kraftige vibrasjonene i bunnen av dildoen, mens skaftet og rillene sørger for dyp analstimulasjon.   Slik bruker du Stronic Drei: Stronic Drei Dildo Pulsator er rask og enkel i bruk: Trykk på FUN-knappen for å starte den, skift mellom vibrasjonene med plus- og minus-knappene og hold FUN-knappen nede hvis du ønsker å bruke lyn-slukk funksjonen. Stronic Drei har også en key-lock funksjon, som sikrer at den ikke begynner å vibrere i vesken, hvis du har den med på farten.   Stronic Drei er fremstilt av medisinsk silikon, som er fleksibelt og samtidig fast nok til at du lett kan plassere stimulasjonen hvor du vil. Silikonet føles mykt og deilig, og du får en enda bedre opplevelse hvis du også bruker Factorys vannbaserte glidemiddel; Toyfluid. Glidemiddelet fører dessuten til at dildopulsatoren blir mere behagelig å innføre.   Stronic Drei er oppladbar og 100 % vanntett, så du kan gjerne nyte den kraftige stimuleringen i dusjen.   Merk: Stronic Drei inneholder en magnet og hvis du har pacemaker anbefales den ikke.   Rengjør dildoen grundig etter bruk. Anvend gjerne Fun Factorys sexleketøys rengjøring, for et endna bedre resultat.   Medfølger: USB-lader.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
Store forventninger, men ble skuffet
Fun Factory har jeg alltid store forventninger til. Også denne gang. Men dette var en stor nedtur. Denne er aldri i nærheten av G punktet og dét var poenget med... Les mer
Grete - 10. nov. 2019
Veldig fornøyd med den.
Veldig fornøyd med dette produktet. Eneste tipset jeg har å gi andre er at for å bruke denne i forhold til størrelse så bør man være godt opphisset før bruk vag... Les mer
Sissel - 17. oct. 2019
Tjaa... ikkje helt som forventet...
Syntes ikke noe særlig om denne, var en stor skuffelse siden jeg gledet meg slik.. Åshild - 11. aug. 2017

Fordeler

Tick

Fri frakt - på alle bestillinger over 800 kr

Tick
Tick
Tick
Tick

Kanskje du også liker:

Meld deg på Sinfuls nyhetsbrevFå 10 % rabatt på ditt neste kjøp

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

TickRask og diskret levering
TickFri frakt ved kjøp over 800 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2023 Sinful