Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
  • Rask og diskret levering
  • Fri frakt ved kjøp over 799 kr
Fun Factory YOOO Lay On Klitorisvibrator var 1

Fun Factory YOOO Lay On Klitorisvibrator

Produktet er utgått. Rull ned for å se lignende produkter.

Fordeler

Fri frakt - på alle bestillinger over 799 kr

Oversikt

Fun Factory YOOO kan beskrives enkelt med få ord: pent utseende, meget effektiv og virkelig brukervennlig. YOOO består av tre sammensatte kuler i forskjellige størrelser. Den har en runn og fyldig form, som kan brukes på mange forskjellige måter. Legg f.eks. den ene kulen på klitoris og den andre, opp mot skjeden. Klem lett rundt den med lårene, slik at du kan nyte vibrasjonene håndsfritt. Du kan også føre den ene kulen, opp i vagina, mens den andre støter, opp mot klitoris, eller mellomkjøttet. Den er også perfekt til å bruke til kroppsmassasje, med de runde formene og kraftige vibrasjonene. YOOO har to kraftige motorer, med 8 forskjellige vibrasjonsnivåer. Vibratoren har et ergonomisk design og ligger perfekt i hånden. Den er stilig og diskret, hvilket mange kvinner setter pris på. Den er laget i mykt medisinsk silikon, noe som gjør den meget behagelig i bruk. YOOO er vanntett, og kan derfor brukes i dusjen. Fun Factor's Click 'N' Charge-lader må kjøpes seperat. Når du kjøper YOOO klitorisvibrator, anbefaler vi at du også kjøper: - Fun Factorys Click 'N' Charge Universal-lader. - Fun Factorys glidemiddel til sexleketøy. - Fun Factorys rengjøring til sexleketøy.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Anmeldelser (0)
multifunksjonell
Anonymous - 5. oct. 2013
Et utrolig leketøy som kan brukes på så mange måter. Den har veldig gode vibrasjonsprogrammer (noe for enhver smak) og med de to kulene kan du variere og la dem stimulere klitoris, vaginalåpning, perineum, analåpning og den kan også skyves inn om du vil. Den fungerer hver gang og er veldig fin i materiale og mykhet! Anbefales på det sterkeste!
Maskinoversettelse fra sinful.dk
Få 10 % rabatt på ditt neste kjøpMeld deg på Sinfuls nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet i dag og få 10% på det neste kjøpet ditt. Gled deg til å få VIP-adgang på de gode tilbudene, målrettet markedsføring, eksklusive lanseringer og kule konkurranser.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med våre retningslinjer for persondatapolitikk.

Rask og diskret levering
Fri frakt ved kjøp over 799 kr
posten
helthjem
VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Rask levering

posten
helthjem

Sikker betaling

VISA
Mastercard
vipps
PayPal
Klarna

Sinful.no v/Sinful - Alfasetveien 24, 0060 OSLO - VAT: 913397045 MVA

Alle modellene er over 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful